Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Als je al weet welke kleding je wil laten bedrukken en met wat? Ga dan meteen naar het aanvraag formulier!

Wanneer je nog niet zeker bent lees dan zeker even verder! Als je werkkledij wil laten bedrukken ben je bij ons aan het goede adres. Kledij bedrukken met je logo is immers het perfecte visitekaartje voor je bedrijf. Het logo kan bestaan uit een visueel concept of simpele, slim uitgelijnde tekst.

De voordelen even op een rij van bedrijfskleding te bedrukken:

  • Geeft klasse en uitstraling
  • Reclame door zichtbaarheid en herkenbaarheid
  • Eenvoudige klantenbinding
  • Aanvullend informeren
  • Team binding

Bij Mapeco kan je gelukkig al deze voordelen op zowat alle textiel plaatsen. Wil je een pull bedrukken of een jas bedrukken. Dat kan perfect! Gaat het over een broek, t shirt, shirt, pull, jas, sweatshirt of hoodie? Alles is mogelijk! Als je bij ons je t shirt laat bedrukken of andere werkkleding kan je rekenen op een snelle service. Krijg je gevraagde materiaal snel geleverd zonder de extra kosten die bij zeefdrukken of borduren horen. Als je textiel eerder bij ons kocht zonder formulier kan je deze ook laten bedrukken. Kom daarvoor dan best even langs en we bekijken het samen. Het voordeel van de methode die we toepassen is dat ook grote oplages snel verwerkt kunnen worden. Je kleding blijft degelijk wasbaar tot 60 C° en de kostprijs is transparant.

Jouw voordelen met Mapeco even op een rij.

  • Snelle service
  • Kwalitatieve stoffen met ons assortiment werkkleding
  • Zowel grote als kleine bestellingen
  • Scherpe en transparante prijs

Vul het onderstaande formulier in en wij contacteren je zo spoedig mogelijk!

Als het net wat meer moet zijn

Bij Mapeco houden we klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen we er voor dat alles vlot en gemakkelijk verloopt voor jouw als klant. Gericht professioneel advies, goede dienst na verkoop en een eigen hersteldienst. Meer nog, je kan vlot grote wederkerige aankopen doen met de bestellijst.

Ons engagement

Bij Mapeco selecteren we ondanks het heel ruime aanbod streng op kwaliteit. Onze slogan "Enkel het beste voor de vakman." is een logisch gevolg. We onderscheiden ons ook in gebruikersgemak. Bij ons kan je bijvoorbeeld werken met een bestellijst voor zaken die je vaak opnieuw nodig hebt in je activiteiten. Eveneens handig voor grote volumes aan te kopen is de lopende rekening.

Kopen bij Mapeco is jezelf een plezier doen, met goed materiaal werk je immers vlotter en beter! Bestel nu en geniet snel van het beste voor de vakman!