Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Armaturen van de sterkste merken in ons aanbod van onder andere Brennenstuhl, Prolight, Steinel en vele anderen. Voor elke armatuur is het immers zoals altijd enkel het beste voor de vakman.

Vorige
1 2 3 4 5 ... 8 8

Onze armaturen

Een drager voor lampen is zeker belangrijk als afwerking. Je kan bij ons dan ook allerhande armaturen vinden voor jouw noden. Van klassieke modellen tot strakke moderne led verlichting. Dacht je eerder aan halogeen of toch maar een lamp op zonne-energie? Evenzeer mogelijk dankzij ons groot assortiment. De keuze aan mogelijkheden voor armaturen met bewegingssensor is eveneens zeer uitgebreid. Zo kan je zeker je smaak vinden voor de afwerking van deuren en garagepoorten. Zocht je eerder een strakke afwerking met ingebouwde muurlampen, ook dat vind je moeiteloos bij ons.

Waarom kies je voor Mapeco

Mapeco is de winkel bij uitstek voor de professional, met ons uitgebreide assortiment kan je alles vinden wat je maar nodig kan hebben. Met onze dienst na verkoop zit je garantie goed, we hebben niet enkel ruime keuze maar ook de knowhow voor gerichte ondersteuning. Enkel het beste voor de vakman.

Kopen bij Mapeco is kiezen voor service en kwaliteit. Werken met Mapeco, beter kan het niet. Koop nu en geniet van wat het beste materiaal voor je kan doen!