Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Bouw gereedschap van de sterkste merken in ons aanbod van onder andere Salco, Mondelin, Pinguin en vele anderen. Voor alle bouwgereedschappen is het immers zoals altijd enkel het beste voor de vakman.

Vorige
1 2 3 4 5 ... 68 68

Onze bouwgereedschappen

De bouw is een zeer omvangrijke sector. Daar horen natuurlijk heel wat specialisaties bij elk met hun eigen vereisten. Daarom kan je bij Mapeco als vertrouwde partner voor de professional natuurlijk alles terugvinden wat op een werf kan thuishoren. Van folies tot voegers en truwelen. Zoek je afbakening voor je werf? Die kan je terugvinden bij signalisatie. Voor opvulmiddelen en spieën kan je gerust een kijkje nemen bij de sectie afstandshouders. Bouwmaterialen online kopen kan bij ons heel compleet en overzichtelijk. Van een opspanstang tot emmer, koorden en nog zoveel meer. Wens je advies? Dat kan zeker, we helpen je graag verder met elke vraag zowel in de winkel als online. Bouw gereedschap koop je bij Mapeco voor kwaliteit en duurzaamheid!

Als het net wat meer moet zijn

Bij Mapeco houden we klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen we er voor dat alles vlot en gemakkelijk verloopt voor jouw als klant. Gericht professioneel advies, goede dienst na verkoop en een eigen hersteldienst. Meer nog, je kan vlot grote wederkerige aankopen doen met de bestellijst.

Enkel het beste voor de vakman

Al ons materiaal is streng geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij een grote materialenkennis kunnen wij na deze strenge kwaliteit selectie ervoor zorgen dat je enkel nog moet kiezen voor het geschikte materiaal voor jouw activiteit. Bij Mapeco kan je ook heel vlot alles vinden in het aanbod dankzij onze krachtige zoekfunctie. Jouw gemak daar gaan we voor.

Kopen bij Mapeco is kiezen voor service en kwaliteit. Werken met Mapeco, beter kan het niet. Koop nu en geniet van wat het beste materiaal voor je kan doen!