Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vind hier ons ruime assortiment dopsleutels en ratels. Alle courante maten van de beste merken.
Ontdek hier alles van onze toppers als Dewalt, Facom, Wiha, Stanley en zoveel meer.

Vorige
1 2 3 4 5 ... 24 24

Onze Dopsleutels en ratels

Dopsleutels en ratels zijn niet weg te denken op de meeste werkplekken. Terecht natuurlijk want met deze gereedschappen kan je vlotter werken als de klassieke steeksleutel.
De ratel heeft vaak ook een ergonomisch ontwerp wat je toelaat langer te kunnen werken.
Tel hierbij nog de snelheidswinst van je steeksleutel niet opnieuw te moeten positioneren en je hebt een goed beeld waarom deze tool zo onmisbaar is. Een ratel of doppensleutel kopen loont dus zeker de moeite.
Bij al deze ratels horen natuurlijk heel wat toebehoren.
Zo heb je heel veel maten van doppen. Van de kleinste dopsleutels tot zware dopsleutels met een binnenmaat van wel meer dan 5 cm. We bieden uiteraard alle mogelijk maten van courant tot de meer exotische maten. Met dopsleutel adapters kan je van grootte te wisselen of een verlengstuk gebruiken.
De dopsleutels zijn natuurlijk niet het enige wat je kan aandrijven met een ratel. We hebben ook dopsleutel schroevendraaiers. Dit is dan een verloopstuk dat overgaat in een bitshouder. Zo krijg je dus bijvoorbeeld een dopsleutel torx of andere bit. Je zou het natuurlijk ook een ratel voor bitjes kunnen noemen. Dit kan ook omgekeerd, je kan ook van een bit verloopstuk naar een dophouder gaan.
De ratel is dan wel heel veel voorkomend maar ook niet in elke situatie ideaal. Voor bepaalde plekken te bereiken kan je beter gaat voor de dopsleutel met t-greep. Deze dopsleutel is gemonteerd op een lange dunne zeskantige staaf waar een handvat in T vorm op gemonteerd staat. Zo kan je de lastige plekjes vlot bereiken. Alternatief is natuurlijk een flexibel verlengstuk voor de nog moeilijkere zones of een dopsleutel op kniegewricht.
Je kan ook opteren voor een schroevendraaier die vast uitmondt op een dopsleutel houder.
Zo zie je maar, mogelijkheden genoeg! Voor ieder wat wils.
Hierbij kan je natuurlijk als je al deze gereedschappen vaak moet afwisselen een dopsleutelset kopen waar alles in zit dat je nodig hebt. Dopsleutelsets zijn vaak voorzien van een groot aantal vaak voorkomende maten met dopsleutel adapters en verlengstukken en bijhorende ratel. Bekijk zeker de mogelijkheden want er zijn sets met een nog groter aanbod stukken indien gewenst.

Waarom kies je voor Mapeco

Mapeco is de winkel bij uitstek voor de professional, met ons uitgebreide assortiment kan je alles vinden wat je maar nodig kan hebben. Met onze dienst na verkoop zit je garantie goed, we hebben niet enkel ruime keuze maar ook de knowhow voor gerichte ondersteuning. Enkel het beste voor de vakman.

Als het net wat meer moet zijn

Bij Mapeco houden we klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen we er voor dat alles vlot en gemakkelijk verloopt voor jouw als klant. Gericht professioneel advies, goede dienst na verkoop en een eigen hersteldienst. Meer nog, je kan vlot grote wederkerige aankopen doen met de bestellijst.

Kiezen voor Mapeco is kiezen voor jezelf. Mapeco, voor als het net wat meer moet zijn. Laat je overtuigen en geniet binnen de kortste keren van de voordelen!