Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Hamers van de sterkste merken in ons aanbod van onder andere Ironside, Stanley en Solid, en vele anderen. Voor elke hamer is het immers zoals altijd enkel het beste voor de vakman.

Vorige
1 2 3 4 5 ... 9 9

Onze hamers

Hamers vind je bij Mapeco in al hun vormen en maten. Van een leidekkershamer tot stoffeerderhamer. Moet het gewoon wat zwaarder zijn? Bekijk dan zeker onze voorhamers.
Bewerk je platen? Doe dat dan met onze kwalitatieve bankhamers. Moet je kunnen hameren zonder schade? Neem dan een hamer uit rubber of kunststof.
We hebben voor ieder wat wils. Als oudste gereedschap is dit natuurlijk gevormd naar vele uitdagingen doorheen de tijd. Maar dat betekent niet dat de tijd stilstaat!
In ons aanbod vind je daarom dan ook state of the art hamers met minimale terugslag tot hamers zonder terugslag. Uiteraard altijd de beste kwaliteit en comfort eisen. Je zal dan ook vaak twee component handvaten vinden voor grip of ergonomisch gevormd sterk hout.
Dat is echter niet de enige innovatie die bij de hamer te vinden is. Er zijn situaties waarin het risico vergroot dat je op je duim of vinger slaat. Daarom zijn er ook hamers met een uitsparing om een nagel in te steken. Zo kan je alle uitdagingen specifiek voor je sector zeker de baas.
Je zal in hamers verschillende materiaal keuzes vinden aangepast aan het doel. Je kan dus altijd gerust zijn dat je een juist gereedschap hebt. Heb toch nog vragen over juist gebruik? Bel onze experts gerust op. We adviseren je graag.
Gekozen? Hammer time!

De beste service

We hebben enkel het beste voor de vakman. Bovenop deze sterke slogan kan je bij ons ook altijd professioneel advies inwinnen. Onze gespecialiseerde verkopers staan je graag te woord. Je kan bij ons rekenen op een uitstekende dienst voor- en na verkoop.
Om altijd op de hoogte te zijn van wat leeft kan je je altijd inschrijven op de nieuwsbrief.

Jouw voordeel

Bij Mapeco kan je genieten van meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Dat straalt natuurlijk ook uit in ons kwalitatief assortiment. We hebben de beste service en zelfs een eigen hersteldienst. We stellen alles in het werk voor jouw tevredenheid. Bij Machines en toestellen heb je natuurlijk ook garantie, dit kan je nalezen op onze klantendienst pagina waar nog veel nuttige informatie staat.

Kopen bij Mapeco is kiezen voor service en kwaliteit. Werken met Mapeco, beter kan het niet. Koop nu en geniet van wat het beste materiaal voor je kan doen!