Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Krassers, centerpunten, doorslagpennen en zoveel meer van toppers in hun branche zoals onder andere Ironside, Stanley en Gedore.
Zoek je handgereedschap hieronder en geniet binnen de kortste keren van onze service.

Vorige
1 2 3 4 5 ... 12 12

Onze diverse handgereedschappen

Bij Mapeco vind je divers handgereedschap. Dat is ook nodig natuurlijk, als vakman heb je wel veel specifieke situaties. Daarom kan je aanvullend op ons gebruikelijke assortiment nog aanvullende artikels vinden. Je kan hier handgereedschap vinden als doorslagpennen, zuigerheffers, centerpunten, glassnijders, bandenlichters en veel meer. Even de voordelen van deze handgereedschappen op een rijtje. Met onze glasbewerking gereedschappen zoals de zuigerheffers, glassnijders en glashevels maak je moeiteloos glas op maat en vervoer je het met de zuigerheffer. De zuigerheffer heb je natuurlijk in ettelijke uitvoeringen. Van heffers met 3 zuigers tot modellen met een handpomp zodat je zware stukken glas kan tillen.
Voor de metaalbewerking heb je dan kraspennen, riveteertangen, doorslagen en noem maar op.
Bovenop al deze gereedschappen kan je ook lederbewerking materiaal vinden of gereedschap voor de elektricien tot zelfs fietsgereedschap. Van Lederponsen tot spakenspanners. Van eenvoudige doorslagen tot beklede. Je kan het allemaal verkrijgen bij Mapeco.
Zo zie je maar, geen toepassing te gek of er bestaat iets voor. Maar dat wist je als vakman natuurlijk al.
Toch nog vragen over een product? Bel ons dan en krijg meteen expert advies!

Ons engagement

Bij Mapeco selecteren we ondanks het heel ruime aanbod streng op kwaliteit. Onze slogan "Enkel het beste voor de vakman." is een logisch gevolg. We onderscheiden ons ook in gebruikersgemak. Bij ons kan je bijvoorbeeld werken met een bestellijst voor zaken die je vaak opnieuw nodig hebt in je activiteiten. Eveneens handig voor grote volumes aan te kopen is de lopende rekening.

Kiezen voor Mapeco is kiezen voor jezelf. Mapeco, voor als het net wat meer moet zijn. Laat je overtuigen en geniet binnen de kortste keren van de voordelen!