Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Schroevendraaiers en bitsen online kopen doe je bij Mapeco. De sterkste merken zoals Dewalt, Ironside, Wiha en nog vele anderen.
Je benodigde schroevendraaier of bits kan je vlot hieronder vinden.

Vorige
1 2 3 4 5 ... 42 42

Onze bitsen

Bits zijn een onmisbaar onderdeel in elke basis uitrusting voor gelijk welke werkzaamheden. Als vakhandel hebben we voor jouw als professional dan ook alle courante uitvoeringen.
Het is namelijk van groot belang dat je als vakman het juiste materiaal kan hanteren. Zo krijg je een perfect resultaat zonder schade aan bits of schroef.
Je zal dus ongetwijfeld krijgen wat je wil. Van Pozidrive, Phillips en Torx tot zeskant (inbus). Dit natuurlijk in al hun courante maten. Als je de perfecte fit van je bit in je schroef niet kent kan je best de maat van de schroef vergelijken met welke maat van bit het overeenkomt. Dit kan je vlot terugvinden op het internet.
Aanvullend op deze courante maten kan je natuurlijk ook de meer exotische schroeven vinden met een Robertson kop of een “tamper resistant” torx.
Elke vorm kent zo zijn voordelen. De vierkante Robertson kop bijvoorbeeld maakt dat je makkelijk met één hand kan werken met weinig risico op slippen. Zo kan je ook op de moeilijke plekjes vlot werken.
Al dit verwisselbare materiaal is mogelijk dankzij de bitshouder die vast  gemonteerd staat op de schroevendraaier of apart verkrijgbaar is als opzet stuk voor in een andere houder of schroefmachine. De bitshouder kan je zowel in normale vorm vinden als met Quick – release voor bijkomend gebruikersgemak en verhindering dat je een bits verliest.

Onze schroevendraaiers

Schroevendraaiers zijn net zo talrijk als de bitsen. Dat is logisch aangezien je vaak ofwel de bits vorm al vast op de schroevendraaier aanwezig hebt of een bitshouder.
De schroevendraaier op zich is er in al even grote verscheidenheid. Je steel kan stijf zijn maar ook flexibel.
De flexibele schroevendraaier heeft als voordeel dat deze onder een hoek kan schroeven op moeilijk te bereiken plekken. Buiten de steel heb je dan nog variatie in de handgreep.
De ene vorm is de andere niet voor de ergonomie maar ook niet voor de te zetten kracht.
Daarom kan je in het handgrepen aanbod toch wel enkele varianten onderscheiden. Zo heb je handgrepen met maximale ergonomie maar waar je minder macht op kunt uitoefenen. Dan heb je de zeskantige modellen die dan weer een maximale grip garanderen om kracht te zetten.
Dan heb je natuurlijk ook het compromis tussen beiden. Maximaal comfort en kracht.
Buiten dit kunnen er natuurlijk ook nog certificatie vereisten zijn voor veilig gebruik onder spanning.
Dan zoek je allicht een VDE schroevendraaier.
Buiten deze twee voor de hand liggende eigenschappen mogen we natuurlijk de bits niet vergeten.
Deze kunnen een vast onderdeel vormen van de schroevendraaier zelf of een vaste bitshouder hebben. Je hebt natuurlijk ook de speciale modellen die een hybride vormen tussen een ratel en schroevendraaier. Geschikt om een verloopstuk of adapter op te zetten.
Zo zie je maar. Wat je ook zoekt of het nu een schroevendraaier is voor Pz2 schroeven of een Robertson of een torx van maat 6. Je zal het allemaal vinden en veel meer.

De beste service

We hebben enkel het beste voor de vakman. Bovenop deze sterke slogan kan je bij ons ook altijd professioneel advies inwinnen. Onze gespecialiseerde verkopers staan je graag te woord. Je kan bij ons rekenen op een uitstekende dienst voor- en na verkoop.
Om altijd op de hoogte te zijn van wat leeft kan je je altijd inschrijven op de nieuwsbrief.

Enkel het beste voor de vakman

Al ons materiaal is streng geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij een grote materialenkennis kunnen wij na deze strenge kwaliteit selectie ervoor zorgen dat je enkel nog moet kiezen voor het geschikte materiaal voor jouw activiteit. Bij Mapeco kan je ook heel vlot alles vinden in het aanbod dankzij onze krachtige zoekfunctie. Jouw gemak daar gaan we voor.

Kopen bij Mapeco is jezelf een plezier doen, met goed materiaal werk je immers vlotter en beter! Bestel nu en geniet snel van het beste voor de vakman!