Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Steeksleutels en inbussleutels vind je vlot met Mapeco van de beste merken. Ironside, Wiha en Stanley om er maar enkele te noemen. Laat je verleiden door het ruime doch kwalitatieve aanbod voor welke steeksleutel of inbussleutel je ook zoekt.

Vorige
1 2 3 4 5 ... 20 20

Onze steeksleutels, inbussleutels en andere

Onder de sleutels heb je natuurlijk wel enkele soorten. De ringsleutel, steeksleutel, inbussleutel, ringsteeksleutel, pijpsleutel en ringratelsleutel. Behoorlijk divers dus maar telkens een antwoord op verschillende toepassingen. Moeren en bouten vastzetten gebeurd vaak onder specifieke omstandigheden. Wil je een steeksleutel kopen kan dit uiteraard in nog varianten binnen dezelfde groep. Zo heb je extra dunne steeksleutels die plat genoeg zijn om in nauwe spleten te kunnen werken. Je hebt er ook extra lange die meer hefboom hebben. Natuurlijk kan je ook verstelbare steeksleutels kopen.
De inbusleutel komt dan weer vaak in een set van klein naar groot. De kleinste en grootste maten zijn echter vaak apart te kopen.
Wat je ook vaak aantreft op de inbussleutels is een zeshoekige bolvorm of kogelkop. Dit laat toe je inbussleutel te gebruiken onder een hoek.
De inbussleutel kan ook hol zijn, de holle inbussleutel is een specifiek gereedschap voor “tamper resistant” bouten.
Bijkomend heb je natuurlijk ook de pijpsleutels, zowat het omgekeerde van een inbussleutel. Dit is dan een holle buis die uitmond in een hol zeskant. Deze heeft dan gaten waar je zelf een gewenste hefboom kan insteken naargelang de kracht die je moet kunnen zetten. Dit is dan vaak om grotere moeren vast te draaien met veel kracht.
De ringsleutel is dan weer handig als je je gereedschap volledig op de moer kan plaatsen en genoeg ruimte hebt om volledig rond te gaan.
Zo zie je maar, of je nu een ringsteeksleutel wenst te kopen of een inbussleutel wil kopen. We hebben het voor je in alle maten en soorten.


Enkel het beste voor de vakman

Al ons materiaal is streng geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij een grote materialenkennis kunnen wij na deze strenge kwaliteit selectie ervoor zorgen dat je enkel nog moet kiezen voor het geschikte materiaal voor jouw activiteit. Bij Mapeco kan je ook heel vlot alles vinden in het aanbod dankzij onze krachtige zoekfunctie. Jouw gemak daar gaan we voor.

Als het net wat meer moet zijn

Bij Mapeco houden we klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen we er voor dat alles vlot en gemakkelijk verloopt voor jouw als klant. Gericht professioneel advies, goede dienst na verkoop en een eigen hersteldienst. Meer nog, je kan vlot grote wederkerige aankopen doen met de bestellijst.

Kopen bij Mapeco is kiezen voor service en kwaliteit. Werken met Mapeco, beter kan het niet. Koop nu en geniet van wat het beste materiaal voor je kan doen!