Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Tangen van de sterkste merken in ons aanbod van onder andere Knipex, Irwin, Stanley en vele anderen. Voor elke tang is het immers zoals altijd enkel het beste voor de vakman.

Vorige
1 2 3 4 5 ... 37 37

Onze tangen

Tangen zijn een vast onderdeel van elke werkplek. Ze laten je toe gerichte kracht te zetten zonder je vingers te bezeren. Natuurlijk heb je deze in vele vormen, maten en soorten.
Als loodgieter heb je immers ander gereedschap nodig dan als bekabelaar.
Hier kan je dan ook alle tangen terugvinden die je maar kan nodig hebben. Van waterpomptang met zijn typische gekromde bek tot tangen voor UTP kabel te persen. Natuurlijk zijn er nog zoveel meer voorbeelden. Als lederbewerker kan je vast overweg met een gaatjestang om gaatjes in je riem te maken.
Met de monierstang kan je dan weer haakjes en nagels verwijderen. Ook al is het een betonvlechterstang, de gekromde holle bek leent zich perfect voor een op zichzelf staande hefboom.
Buiten deze voorbeelden heb je natuurlijk nog allerlei soorten tangen. Voor de elektricien zijn er dan weer VDE tangen die getest zijn op werken onder spanning. Voor elektronica heb je dan de typische radiotang met zijn extra lange bek en fijn grippatroon.
Bij elektronica of elektriciteit hoort natuurlijk ook de afstriptang en kniptang.
Zo zie je maar, zoek je een tangenset, knijptang, borgveertang of grijptang? Je kan het hier allemaal vinden!

Ons engagement

Bij Mapeco selecteren we ondanks het heel ruime aanbod streng op kwaliteit. Onze slogan "Enkel het beste voor de vakman." is een logisch gevolg. We onderscheiden ons ook in gebruikersgemak. Bij ons kan je bijvoorbeeld werken met een bestellijst voor zaken die je vaak opnieuw nodig hebt in je activiteiten. Eveneens handig voor grote volumes aan te kopen is de lopende rekening.

Jouw voordeel

Bij Mapeco kan je genieten van meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Dat straalt natuurlijk ook uit in ons kwalitatief assortiment. We hebben de beste service en zelfs een eigen hersteldienst. We stellen alles in het werk voor jouw tevredenheid. Bij Machines en toestellen heb je natuurlijk ook garantie, dit kan je nalezen op onze klantendienst pagina waar nog veel nuttige informatie staat.

Kopen bij Mapeco is kiezen voor service en kwaliteit. Werken met Mapeco, beter kan het niet. Koop nu en geniet van wat het beste materiaal voor je kan doen!