Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 37 37

Lassen & solderen

Bij Mapeco vindt u hoogwaardig gereedschap om te lassen en te solderen. Meer dan 80 items van topmerken zoals Air Liquide, Kemppi, Contimac, Gloor, Sievert, e.a.

Een lasapparaat nodig? Of een handig soldeertoestel? Bekijk dan snel ons assortiment gereedschappen en toebehoren voor het solderen of het lassen van allerlei materialen. Hulp nodig? Onze experts staan u met raad en daad bij!

U wenst metalen stevig met elkaar te verbinden zonder ze te versmelten? Dan is solderen de oplossing! Met een soldeerbout of soldeerpistool kunt u veilig en precies verbindingen leggen. Zowel voor grote werkstukken als fijne elektronica. Bekijk ons aanbod soldeertoestellen en toebehoren online of kom eens langs in een van onze vestigingen.

U wenst metalen niet alleen te verbinden maar ook te versmelten? Dan opteert u best voor het lassen. Door te lassen ontstaat er een zeer krachtige verbinding. Bij ons vindt u betrouwbare lastoestellen voor en nagenoeg naadloos resultaat.

Onze producenten maken geen onderscheid tussen professioneel gerief of tools voor doe-het-zelfgebruik. Topgerief van topkwaliteit voor iedereen! Voor al uw lastoestellen, lasbenodigdheden, soldeerbouten,… bent u bij Mapeco aan het juiste adres.

Vergeet niet een kijkje te nemen op onze categoriepagina over lasposten, stroomgroepen en batterijladers. Ook daar vindt u handige tips.