Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 67 67

Meetgereedschap

Meetmateriaal van topkwaliteit zodat u steeds nauwkeurig te werk kunt gaan van o.a. Facom, Stanley, Ironside, e.a.

Klussen betekent meten en daar willen wij u bij Mapeco graag bij helpen. Op onze website en in onze winkels vindt u meer dan 200 meetoplossingen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor rol- en vouwmeters, waterpassen, pasdarmen, winkelhaken, lasers en nog veel meer. Hieronder een kort overzicht van de meest courante meetsystemen.

Rol- en vouwmeters maken standaard deel uit van uw meetgereedschap. Meestal bezit u er meer dan een meter. Bij Mapeco vindt u uw favoriete exemplaar! Onze producenten garanderen een optimale breukvastheid, lange levensduur, duidelijke bedrukking, hoogste nauwkeurigheidsklasse en verschillende lengtes. Omdat u niet alleen klust in gunstige omstandigheden is het belangrijk dat uw meter bestand is tegen vocht, licht, stof, en mechanische slijtage.

Een ander type meetgereedschap zijn de waterpassen en pasdarmen. Met een waterpas kunt u loodrechte lijnen aftekenen zowel horizontaal als verticaal. Onze producten garanderen de hoogste nauwkeurigheidsgraad en dit in elke positie. In tegenstelling tot de gewone waterpas stelt een pasdarm u in staat om waterpas te meten over lange afstanden.

Lasers zijn de meest precieze meetgereedschappen. Met een laser kunt u snel, nauwkeurig en vooral autonoom afstanden opmeten. U leest de resultaten makkelijk af en noteert ze. Met een goede laser is er geen ruimte meer voor fouten.