Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Waterpassen vind je vlot met Mapeco van de beste merken. StanleyFatmax en Salco om er maar enkele te noemen. Laat je verleiden door het ruime doch kwalitatieve aanbod voor welke waterpas je ook zoekt.

Vorige
1 2 3 4 5 6 6

Onze waterpassen en pasdarmen

Een geschikte waterpas verschilt per sector, maar daar hebben we met ons ruime aanbod zeker aan gedacht. De verschillende lengtes en uitvoeringen die nodig kunnen zijn. Natuurlijk ook met speciale coating voor vlot afstrijken van materiaal. Is elke waterpas te klein? Dan kom je hier vast voor de waterpasdarm. Er zijn uiteraard ook waterpasinstrumenten met uitsparingen of een heel minimalistisch ontwerp. Ga je digitaal, dan kan je zelfs rekenen op een nauwkeurigheid tot één tiende van een millimeter. Van de meest simpele modellen tot een zelfnivellerende laserwaterpas.

Waarom kies je voor Mapeco

Mapeco is de winkel bij uitstek voor de professional, met ons uitgebreide assortiment kan je alles vinden wat je maar nodig kan hebben. Met onze dienst na verkoop zit je garantie goed, we hebben niet enkel ruime keuze maar ook de knowhow voor gerichte ondersteuning. Enkel het beste voor de vakman.

Kopen bij Mapeco is kiezen voor service en kwaliteit. Werken met Mapeco, beter kan het niet. Koop nu en geniet van wat het beste materiaal voor je kan doen!