Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Beitels, schaven en raspen online kopen doe je bij Mapeco. De sterkste merken zoals Stanley, Ironside, Ideal en nog vele anderen. Je benodigde beitel, schaaf of rasp kan je vlot hieronder vinden.

Vorige
1 2 3 4 5 ... 14 14

Onze beitels, schaven en raspen

Schaven vindt je bij Mapeco in alle vormen en maten. Lever goed werk met goed materiaal.
Ga voor een mooi gevlakt werkstuk met de blokschaaf of perfecte ronding met de spookschaaf.
Natuurlijk zijn de bladen ook apart verkrijgbaar. Met het assortiment beitels ben je bij ons eveneens aan het goede adres.
Krijg met een compleet aanbod van alle moderne beitel en schaaf gereedschappen.
Beproefde technologie met een nieuwer jasje. Zo kan je beitels met bi component handvaten vinden voor extra grip. Daarvan zijn ook de koudbeitels en sloopbeitels een goed voorbeeld. Stevig materiaal met een moderne coating.
Je kan ook carrosseriebeitels, elektricienbeitels en steekbeitels vinden van de beste kwaliteit.
In de schaven heb je natuurlijk ook de nodige mogelijkheden. Wil je een groot vlak schaven of net een klein? Alles is mogelijk. Je kan zelfs op authentieke wijze sponningen maken met de sponningschaaf!
Buiten schaven en beitelen heb je dan ook nog de rasp in de meest courante vormen.
Geschikt voor een teveel aan hout efficiënt weg te nemen of speciale vormen aan te brengen.
Kijk voor deze toepassing zeker naar onze rasp op handvat en rasp op blok.
Verken ook zeker ons aanbod van rubberen overtrekken om je handen te beschermen. Zeer handig als je beitel niet vooraf bekleed is.

Mapeco, dat is werken als nooit tevoren.

Als het net wat meer moet zijn

Bij Mapeco houden we klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen we er voor dat alles vlot en gemakkelijk verloopt voor jouw als klant. Gericht professioneel advies, goede dienst na verkoop en een eigen hersteldienst. Meer nog, je kan vlot grote wederkerige aankopen doen met de bestellijst.

De beste service

We hebben enkel het beste voor de vakman. Bovenop deze sterke slogan kan je bij ons ook altijd professioneel advies inwinnen. Onze gespecialiseerde verkopers staan je graag te woord. Je kan bij ons rekenen op een uitstekende dienst voor- en na verkoop.
Om altijd op de hoogte te zijn van wat leeft kan je je altijd inschrijven op de nieuwsbrief.

Kiezen voor Mapeco is kiezen voor jezelf. Mapeco, voor als het net wat meer moet zijn. Laat je overtuigen en geniet binnen de kortste keren van de voordelen!