Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Scharen vind je hier van verschillende kwalitatieve merken zoals Gardena, Ironside, Knipex en vele anderen. Kijk hier naar de schaar die je nodig hebt en laat je verleiden door onze selectie.

Vorige
1 2 3 4 5

Onze scharen

De schaar is een onmiskenbare tool in elk werkveld en ernaast. Van eenvoudige keukenschaar tot scharen die roestvast en steevast alles doorsnijden. Elegant dankzij het simpele hefboomprincipe, en toch zo veelzijdig. Je kan ze vinden onder vele vormen. Zo kan je bijvoorbeeld de kleermakerschaar vinden. Extra lang lemmet met zeer scherpe snede om moeiteloos en precies stoffen te snijden.
Ook de blikschaar of multifunctionele schaar kan natuurlijk niet ontbreken in het aanbod. Je kan ook de heavy duty modellen vinden bij Mapeco. Wat dacht je van een schaar om plaatstaal mee te knippen? Te soft? Dan heb je zeker wat aan onze boutensnijder.
Buiten de variaties van het lichte tot zware werk heb je natuurlijk nog een andere categorie op zichzelf. De figuurschaaar, meestal voorzien van microscopische tandjes. Zo zal je dus nooit uitschuiven op je werkvlak. We kennen deze gespecialiseerde schaar allemaal van de kindervariant met geribbeld snijvlak.
Bekijk hier het hele aanbod. Groot of klein, bij Mapeco moet je zijn

Van blad tot plaatstaal, met Mapeco kan het allemaal!

De beste service

We hebben enkel het beste voor de vakman. Bovenop deze sterke slogan kan je bij ons ook altijd professioneel advies inwinnen. Onze gespecialiseerde verkopers staan je graag te woord. Je kan bij ons rekenen op een uitstekende dienst voor- en na verkoop.
Om altijd op de hoogte te zijn van wat leeft kan je je altijd inschrijven op de nieuwsbrief.

Waarom kies je voor Mapeco

Mapeco is de winkel bij uitstek voor de professional, met ons uitgebreide assortiment kan je alles vinden wat je maar nodig kan hebben. Met onze dienst na verkoop zit je garantie goed, we hebben niet enkel ruime keuze maar ook de knowhow voor gerichte ondersteuning. Enkel het beste voor de vakman.

Kopen bij Mapeco is kopen bij een betrouwbare partner, want jouw werk is ons werk. Bestel nu en ontdek de kracht van onze expertise!