Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Schuurpapier van de sterkste merken in ons aanbod van onder andere Klingspor, Dewalt, Festool en vele anderen. Voor elk schuurmiddel is het immers zoals altijd enkel het beste voor de vakman.

Vorige
1 2 3 4 5 ... 12 12

Onze schuurmiddelen

Schuurpapier is een van die vele onmisbare kerngereedschappen voor alles wat te maken heeft met afwerking. Je kan bij ons dan ook alle vormen vinden die je gangbaar nodig hebt op de werkvloer.
Van de grofste korrel voor grote oppervlaktes te vlakken tot de fijnste voor die mooie finish.
Je kan schuurvellen kiezen voor allerlei gereedschappen. Van elektrische machines tot schuurblokken voor handmatig te werken. Bij Mapeco kan je de beste materialen vinden en dat werkt eens zo prettig. Ook voor dit gereedschap hoort innovatie er steevast bij. Zo kan je niet alleen alle schuur gradaties vinden voor alle courante toepassingen. Je kan ook extra flexibele schuurbladen vinden die je toelaten extra fijn te werken of onder de meest uitdagende hoeken.
Kies je voor schuurpapier op rol? Wil je liever schuurpapier op klitteband? Waarom niet de combinatie! Snij netjes af wat je nodig hebt en geniet van optimaal werken keer op keer. Je kan ook opteren voor waterbestendig schuurpapier. Waterproof schuurpapier kan na het water op te nemen ook in alle hoeken gebruikt worden. Deze zijn bij voorbaat slijtvaster dan de normale variant. Als je deze dan met water gebruikt kan je ook makkelijk fijn stof vermijden. Dit type schuurpapier kan voor een nog betere afwerking graad zorgen.
Efficiënt werken begint bij de juiste keuze, krijg daarom wat je nodig hebt.

Schuren is plezant, met onze schuurvellen in de hand.

Waarom kies je voor Mapeco

Mapeco is de winkel bij uitstek voor de professional, met ons uitgebreide assortiment kan je alles vinden wat je maar nodig kan hebben. Met onze dienst na verkoop zit je garantie goed, we hebben niet enkel ruime keuze maar ook de knowhow voor gerichte ondersteuning. Enkel het beste voor de vakman.

Jouw voordeel

Bij Mapeco kan je genieten van meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Dat straalt natuurlijk ook uit in ons kwalitatief assortiment. We hebben de beste service en zelfs een eigen hersteldienst. We stellen alles in het werk voor jouw tevredenheid. Bij Machines en toestellen heb je natuurlijk ook garantie, dit kan je nalezen op onze klantendienst pagina waar nog veel nuttige informatie staat.

Kopen bij Mapeco is kiezen voor service en kwaliteit. Werken met Mapeco, beter kan het niet. Koop nu en geniet van wat het beste materiaal voor je kan doen!