Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Tappers van toppers in hun branche zoals onder andere Ironside, Gedore en International tools.
Zoek je tappers en snijders hieronder en geniet binnen de kortste keren van onze service.

Vorige
1 2 3 4

Ons tapgereedschap

Goed tapgereedschap is onontbeerlijk voor de metaalbewerker. In ons professioneel assortiment kan je dan ook alle variaties vinden die je nodig kan en zal hebben. Tap trefzeker en precies met onze selectie draadsnijders. Welke maat je ook moet snijden we hebben het voor je. Zowel de verschillende metrische maten apart als tappensets. Uiteraard kan je ook rekenen op een assortiment tappenhouders die extra handig werken of waar je extra kracht mee kan uitoefenen.
Ook bij dit eeuwenoude principe staat de tijd niet stil. In ons assortiment kan je dan ook sets vinden van boren met tappen. Altijd het precies goede gat voor je tap in een handig overzicht! Natuurlijk compleet met lipbreker en aanzetstuk. Je kan ook draadsnijplaten apart verkrijgen, ideaal voor een flexibele setup.

Snijden doe je zo, met Mapeco!

Enkel het beste voor de vakman

Al ons materiaal is streng geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij een grote materialenkennis kunnen wij na deze strenge kwaliteit selectie ervoor zorgen dat je enkel nog moet kiezen voor het geschikte materiaal voor jouw activiteit. Bij Mapeco kan je ook heel vlot alles vinden in het aanbod dankzij onze krachtige zoekfunctie. Jouw gemak daar gaan we voor.

De beste service

We hebben enkel het beste voor de vakman. Bovenop deze sterke slogan kan je bij ons ook altijd professioneel advies inwinnen. Onze gespecialiseerde verkopers staan je graag te woord. Je kan bij ons rekenen op een uitstekende dienst voor- en na verkoop.
Om altijd op de hoogte te zijn van wat leeft kan je je altijd inschrijven op de nieuwsbrief.

Kopen bij Mapeco is kopen bij een betrouwbare partner, want jouw werk is ons werk. Bestel nu en ontdek de kracht van onze expertise!