Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vijlen en staalborstels online kopen doe je bij Mapeco. De sterkste merken zoals Ironside, Pferd, Master en nog vele anderen. Je benodigde vijl of staalborstel kan je vlot hieronder vinden.

Vorige
1 2 3 4 5 ... 8 8

Onze vijlen en staalborstels

Heb je vijlen nodig? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Zoek je een vijl voor zachte materialen? Bekijk dan zeker onze zoete vijlen met enkel gekapte vertanding.
Zoek je wat sterkers? Dan zijn onze uitvoeringen met dubbel gekapte vertanding vast iets voor jouw. Natuurlijk in elke normale versie verkrijgbaar. Ronde vijlen, halfronde vijlen, driehoekige vijlen en platte vijlen. Voor elke klus de juiste tool. Zoek je een vijl met een spaarkant of anders gevormde zijkant? Je kan het allemaal vinden. Afronden, ontbramen, vlakken en vormgeven. Doe het met Mapeco.
Buiten de vanzelfsprekende mogelijkheden van de vijl heb je natuurlijk nog een ander grover gereedschap. De staalborstel, beschikbaar in vele vormen en maten. Uitermate geschikt voor zeer harde oppervlaktes te reinigen. Je kan deze borstel dan ook gebruiken voor bakplaten te reinigen. Wat dacht je anders van onderhoud aan gebouwen op bijzonder ruwe oppervlaktes zoals een stenen muur. Met de fijnere graad van staalborstel kan je dan weer prima roest wegschrapen. Ook bij het schoonmaken kan de staalborstel prima van pas komen bij zeer vuile gootstenen. Zo zie je maar, welke insteek je ook hebt, bij ons kan je het krijgen.

Jouw voordeel

Bij Mapeco kan je genieten van meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Dat straalt natuurlijk ook uit in ons kwalitatief assortiment. We hebben de beste service en zelfs een eigen hersteldienst. We stellen alles in het werk voor jouw tevredenheid. Bij Machines en toestellen heb je natuurlijk ook garantie, dit kan je nalezen op onze klantendienst pagina waar nog veel nuttige informatie staat.

Ons engagement

Bij Mapeco selecteren we ondanks het heel ruime aanbod streng op kwaliteit. Onze slogan "Enkel het beste voor de vakman." is een logisch gevolg. We onderscheiden ons ook in gebruikersgemak. Bij ons kan je bijvoorbeeld werken met een bestellijst voor zaken die je vaak opnieuw nodig hebt in je activiteiten. Eveneens handig voor grote volumes aan te kopen is de lopende rekening.

Kopen bij Mapeco is kiezen voor service en kwaliteit. Werken met Mapeco, beter kan het niet. Koop nu en geniet van wat het beste materiaal voor je kan doen!