Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Zagen vind je vlot met Mapeco van de beste merken. Stanley, Ironside en Fatmax om er maar enkele te noemen. Laat je verleiden door het ruime doch kwalitatieve aanbod voor welke zaag je ook zoekt.

Vorige
1 2 3 4 5 ... 11 11

Onze zagen

Er zijn onnoemelijk veel zagen op de markt en dat straal ook uit in ons assortiment. Heb je een zaag nodig voor afbraakwerken? Dat vindt je hier!
Zocht je een figuurzaag? Zoek dan niet verder, je hebt ze gevonden. Wat maakt het zagen zo divers? Het is een van de oudste gereedschappen en bijgevolg heeft het vele evoluties gekend. Zo krijg dit gereedschap een terechte plek op heel wat soorten werken onder heel wat vormen. Tot op de dag van vandaag blijft dit gereedschap onmiskenbaar voor alle gebieden. Zo kan je bij ons assortiment handzagen specifieke modellen vinden voor isolatie te snijden. Natuurlijk ook kleine zagen en extra flexibele. Zoek je een metaalzaag? Dan kan je hier ook zeker een mooi aanbod aan kwalitatieve modellen krijgen.
Wat maakt een zaag dan zo veelzijdig? Niet enkel de vorm speelt hierin een rol maar ook de stijfheid en in het bijzonder de vertanding.
Als je bijvoorbeeld de gekendste driehoekige universele handzaag neemt om isolatie te snijden zal je al snel vaststellen dat je materiaal geen mooie pasvorm zal hebben aan de snijkant wegens bramen. Ook voor gipsplaten hebben we een zaag met specifieke vertanding. Een van de meer specifieke toepassingen is de schrobzaag. Deze zaag kan perfect bochten uitsnijden en gaten maken, zelfs op de lastige plekken!

Zagen met Mapeco, als precisie telt.

Als het net wat meer moet zijn

Bij Mapeco houden we klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen we er voor dat alles vlot en gemakkelijk verloopt voor jouw als klant. Gericht professioneel advies, goede dienst na verkoop en een eigen hersteldienst. Meer nog, je kan vlot grote wederkerige aankopen doen met de bestellijst.

Jouw voordeel

Bij Mapeco kan je genieten van meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Dat straalt natuurlijk ook uit in ons kwalitatief assortiment. We hebben de beste service en zelfs een eigen hersteldienst. We stellen alles in het werk voor jouw tevredenheid. Bij Machines en toestellen heb je natuurlijk ook garantie, dit kan je nalezen op onze klantendienst pagina waar nog veel nuttige informatie staat.

Kopen bij Mapeco is jezelf een plezier doen, met goed materiaal werk je immers vlotter en beter! Bestel nu en geniet snel van het beste voor de vakman!