Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 15 15

Profielen en platen

Bij Mapeco bent u aan het juiste adres voor al uw platen en profielen. Wij bieden een ruime keuze benodigdheden aan in verschillende uitvoeringen en dat enkel van gerenommeerde merken. Ontdek ons aanbod online of kom langs in een van onze vestigingen.

Professioneel gerief voor ervaren vakmannen en gedreven doe-het-zelvers vindt u bij Mapeco! U bent op zoek naar overkappingmateriaal voor uw terras, veranda of garage? Wij bieden u kwalitatieve aluminium profielen en polycarbonaat platen voor het beste resultaat.

Polycarbonaat platen zijn geschikt voor tal van toepassingen, zo kunnen ze dienen voor de afwerking van een afdak, veranda, serre en nog veel meer. Ze komen dan ook in verschillende uitvoeringen die, naar gelang de toepassing, meer of minder geschikt zijn voor uw klus.

Uw project werkt u af met kwalitatieve profielen. Zij zorgen voor een veilige en stevige montage en een optimaal gebruiksgemak. Hoe kiest u nu de juiste aluminium profielen? De keuze hangt zoals altijd af van de toepassing. Bij onze ervaren medewerkers kunt u steeds terecht voor meer informatie of handige tips!