Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Shorts online kopen doe je bij Mapeco. De sterkste merken zoals Blaklader, Ironside, Dassy en nog vele anderen. Je benodigde short kan je vlot hieronder vinden.

Vorige
1 2 3

Onze shorts

Bij werken in de volle zon kan voor velen een short niet ontbreken. Alle voordelen van een broek maar dan met extra veel verluchting! Onze werk shorts van professionele kwaliteit bieden je dat leuke comfort van een vrij gevoel met degelijk en sterk design. Handige zakken om materiaal mee te nemen en duurzame stof. Dat is wat je bij Mapeco kan vinden.
Extra stevige naden voor een sterk resultaat. Slim geplaatste zakken voor hoog comfort.
Een short om te werken heeft natuurlijk ook speciaal ontworpen compartimenten.
Zo heb je vrijwel altijd heel wat zakken zodat je altijd het minimum aan materiaal kan meenemen en toch je handen vrijhoudt. Denk maar aan een hamerlus, gsm zak, meterzak, spijkerzak, enzovoorts.
Ga dus met een gerust gevoel de zon tegemoet.

Mapeco, kom niets tekort ook al is het een short!

Ons engagement

Bij Mapeco selecteren we ondanks het heel ruime aanbod streng op kwaliteit. Onze slogan "Enkel het beste voor de vakman." is een logisch gevolg. We onderscheiden ons ook in gebruikersgemak. Bij ons kan je bijvoorbeeld werken met een bestellijst voor zaken die je vaak opnieuw nodig hebt in je activiteiten. Eveneens handig voor grote volumes aan te kopen is de lopende rekening.

Kopen bij Mapeco is jezelf een plezier doen, met goed materiaal werk je immers vlotter en beter! Bestel nu en geniet snel van het beste voor de vakman!