Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 15 15

Handschoenen

Kom langs bij Mapeco voor veilige en duurzame werkhandschoenen voor iedere klus van o.a. Blåkläder, Uvex, e.a.

Onderschat het harde werk niet dat uw handen iedere dag weer uitvoeren. Geen vakman zonder gouden handen dus bescherm ze maar goed! Bij Mapeco hebben we een uitgebreid assortiment handbescherming voor professionals en handige harry’s.

Indien u of uw werknemers in een specifieke branche werkzaam zijn, dient u de opgelegde veiligheidsmaatregelen steeds te respecteren. Onze merken zijn experts in hun vakgebied en op vlak van handbescherming weten ze als geen ander wat u nodig heeft. Robuuste handschoenen waarmee u probleemloos scherpe materialen kunt hanteren, een antislip coating en een water- en vuilafstotende laag voor werkzaamheden met vloeistoffen, thermische voering voor ijskoude temperaturen en noem maar op. Dankzij hun expertise geniet u van optimale bescherming en een maximaal comfort.

Hou er rekening mee dat handbescherming een belangrijk onderdeel uitmaakt van werkkledij maar dat dit slechts een deel van het geheel is. Voor een complete uitrusting verwijzen wij graag naar onze categoriepagina’s voor werkschoenen en werkkledij.

Maak alvast uw keuze online of kom langs in een van onze vestigingen.