Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 50 50

Bescherming

Investeer in kwaliteitsvolle persoonlijke beschermingsmiddelen van Mapeco en u klust een stuk geruster o.a. Blåkläder, Brennenstuhl, Makita, Stihl, e.a.

Onder bescherming worden alle accessoires verzameld die u bescherming bieden tijdens het werken of het klussen. Denk maar aan gehoorbescherming, veiligheidsbrillen, valbescherming, hoofdbescherming en EHBO. Bij Mapeco hebben wij al deze accessoires zorgvuldig uitgekozen om u een optimale bescherming te bieden tegen scherpe prijzen.

Bouwmachines en gereedschappen maken lawaai en langdurige blootstelling aan scherpe geluiden vraagt om aangepaste gehoorbescherming. Afhankelijk van het geluidsniveau bent u zelfs verplicht om beschermende accessoires te voorzien en vooral te dragen. U kunt opteren voor oordoppen of oorkappen.

Op vlak van oogbescherming zou u standaard een veiligheidsbril moeten hebben liggen. Stof, spatten en rondvliegende deeltjes kunnen permanente schade aanrichten en dat risico neemt u beter niet. Onze modellen geven uw ogen de nodige bescherming, zowel frontaal als langs de zijkant.

Werken op hoogte is niet zonder risico daarom is het van cruciaal belang dat u investeert in kwalitatieve en betrouwbare valbescherming van onze topmerken. Wist u dat het verplicht is om valbeveiliging te voorzien voor werkzaamheden vanaf 2,50 meter hoogte? Kies daarom snel uw harnas, bevestigings- en verbindingsmiddelen bij Mapeco.

Mapeco, uw eerst hulp bij bescherming!