Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 48 48

Signalisatie

Een goede signalisatie bespaart u heel wat kopzorgen. Bij Mapeco kunt u terecht voor verlichting, afbakening, borden en pictogrammen.

Duidelijke signalisatie kan het verschil maken. In noodsituaties is tijd van cruciaal belang en ook al kent u uw werkomgeving als uw broekzak geldt dat niet voor bezoekers, leveranciers, nieuwe werknemers en hulpdiensten. Maar zelfs in normale omstandigheden verhoogt de juiste signalisatie de efficiëntie en veiligheid op en rond de werkvloer.

Pictogrammen helpen de aandacht te vestigen op potentiële gevaren of geven instructies en helpen zo mee de veiligheid te verhogen. Denk maar aan evacuatiewegen tijdens een brand, elektrocutiegevaar, giftige stoffen,… Ze zijn trouwens verplicht en dienen te voldoen aan de Europese richtlijnen. Bij Mapeco vindt u voor elke situatie de juiste pictogram.

Een correcte afbakening bespaart u veel kopzorgen. Werken, hindernissen, gevaarlijke plaatsen en gladde ondergronden vragen om een duidelijke signalisatie. Bij ons kunt u terecht voor borden en afbakening in alle soorten en maten. Reflecterende stroken zorgen voor een optimale zichtbaarheid zowel overdag als ’s avonds.

Zelfs voor signalisatieverlichting bent u bij Mapeco aan het juiste adres. Ook in het donker moeten alle risico’s duidelijk worden aangegeven. Ontdek de verschillende mogelijkheden online of kom langs in een van onze winkels. Wij helpen u graag verder.