Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Inlegzolen, schoensmeer en overschoenen vind je vlot met Mapeco van de beste merken. Emma en Bama om er maar enkele te noemen. Laat je verleiden door het ruime doch kwalitatieve aanbod voor welke bescherming je ook zoekt.

Vorige
1 2

Onze inlegzolen en verzorgingsproducten

Comfort begint bij de juiste schoen, maar de afwerking is ook belangrijk. Langdurig werken behoeft wat extra ondersteuning. Dit kan je bij ons zeker vinden met ons aanbod van inlegzolen. Bedoeld om je te ondersteunen in je werk. Zo zijn er inlegzolen tegen zweetvoeten. Maar ook inlegzolen met een isolerende laag zodat je voeten warm blijven in koude omstandigheden.
Als je al hinder ondervind van geurtje hebben we natuurlijk ook het geschikte materiaal. Zo vind je hier een spray om jezelf en je schoen optimaal te beschermen.
Daarnaast hebben we ook schoensmeer voor al je je leer wil verzorgen. Met een beetje ledervet gaat je schoen immers langer mee.
Buiten al deze producten kan je hier ook nog overschoenen vinden. Natuurlijk handig om je schoen te beschermen of zool onder bepaalde omstandigheden. Uiteraard voorzien van anti-slip eigenschappen.

Als het net wat meer moet zijn

Bij Mapeco houden we klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen we er voor dat alles vlot en gemakkelijk verloopt voor jouw als klant. Gericht professioneel advies, goede dienst na verkoop en een eigen hersteldienst. Meer nog, je kan vlot grote wederkerige aankopen doen met de bestellijst.

Enkel het beste voor de vakman

Al ons materiaal is streng geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij een grote materialenkennis kunnen wij na deze strenge kwaliteit selectie ervoor zorgen dat je enkel nog moet kiezen voor het geschikte materiaal voor jouw activiteit. Bij Mapeco kan je ook heel vlot alles vinden in het aanbod dankzij onze krachtige zoekfunctie. Jouw gemak daar gaan we voor.

Kiezen voor Mapeco is kiezen voor jezelf. Mapeco, voor als het net wat meer moet zijn. Laat je overtuigen en geniet binnen de kortste keren van de voordelen!