Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Werklaarzen en knielaarzen  vind je hier van verschillende kwalitatieve merken zoals Dunlop, Haltek, Majestic en vele anderen. Kijk hier naar de veiligheidslaarzen die je nodig hebt met eventueel aanvullende artikelen.

Vorige
1 2

Onze werklaarzen

Werklaarzen zijn niet weg te denken in bepaalde werkzaamheden. Zo zal je bij ons knielaarzen vinden voor bijvoorbeeld landbouw. Natuurlijk ook in alle vaak voorkomende materialen.
Van rubber tot plastic en leer, of stalen neus. De werklaarzen zijn algemeen overeenstemmend de S5 norm. Wil je echter S3 en S4 dat kan. Dan heb je ook mooie lederen uniseks laarzen maar deze gaan niet tot de knie. We hebben dit ook in allerlei maten. Van een maat 37 tot wel 49! Met dit aanbod aan grote maten en kleine maten kunnen we iedereen voorzien.
Wil je graag lekker warm zitten? Dat kan ook perfect met onze gevoerde werklaarzen.

Zo zie je maar, welke norm je ook nodig hebt. We hebben het in huis. Verder wil je natuurlijk in deze extra veilige laarzen natuurlijk ook langdurig comfortabel kunnen zitten. Bekijk daarom gerust ook ons assortiment van hoge goed ondersteunende sokken.

Waarom kies je voor Mapeco

Mapeco is de winkel bij uitstek voor de professional, met ons uitgebreide assortiment kan je alles vinden wat je maar nodig kan hebben. Met onze dienst na verkoop zit je garantie goed, we hebben niet enkel ruime keuze maar ook de knowhow voor gerichte ondersteuning. Enkel het beste voor de vakman.

Jouw voordeel

Bij Mapeco kan je genieten van meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Dat straalt natuurlijk ook uit in ons kwalitatief assortiment. We hebben de beste service en zelfs een eigen hersteldienst. We stellen alles in het werk voor jouw tevredenheid. Bij Machines en toestellen heb je natuurlijk ook garantie, dit kan je nalezen op onze klantendienst pagina waar nog veel nuttige informatie staat.

Kopen bij Mapeco is kopen bij een betrouwbare partner, want jouw werk is ons werk. Bestel nu en ontdek de kracht van onze expertise!