Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Werkschoenen in al hun diversiteit vind je hier. Zocht je Redbrick of Grisport? Dan zit je aan het goede adres. Natuurlijk vind je hier ook Emma en nog vele andere merken.

Vorige
1 2 3 4 5 6 6

Onze Werkschoenen

Een goede werkschoen dat is voor iedereen wat anders. Gelukkig dachten we aan alles wat je nodig kan hebben.
Van lichtgewicht werkschoenen met een composieten neus. Tot zeer robuuste S3 modellen met stalen tip.
Natuurlijk wil je als het even kan modern ogende  werkschoenen. Het oog wil ook wat.
Daar hebben we ook aan gedacht, bij ons vind je namelijk goede sportief uitziende werkschoenen die toch sterk zijn.
Perfect dus als je sneakers wil en bescherming.
Goede voetbescherming is echter niet enkel voor heren. Ook de dames kunnen bij ons terecht. Je vind bij ons zelfs een maat 36 en zelfs 35! Van laag tot hoog.
Als het eerder om andere factoren gaat zoals olie bestendige zool of waterdicht zijn. Dan hebben we daar ook zeker wat voor. Voor de slijtvastheid van je schoen is goede verzorging natuurlijk een must. Bekijk daarom zeker ook onze verzorgingsproducten.
Goede voetbescherming begint natuurlijk wel bij weten wat je nodig hebt. Voor elke soort activiteit zijn er andere vereisten voor de veiligheid.
Bij S3 heb je een ondoordringbare tussenzool en antislip profiel. De S4 is dan weer waterdicht zij het door rubber of polymeren. Verder zijn alle modellen antistatisch en voorzien van schokabsorptie en een beschermende neus. De minimale bescherming is een impact van 200 Joule.
Dit bied natuurlijk een prima bescherming tegen lichte vallende voorwerpen maar ook tegen stoten aan voorwerpen. Als je deze voordelen nog kan combineren met instappers heb je wel zeker keuze.
Voor instappers kan je zeker ook kijken naar de klompen in het aanbod, een eenvoudige maar gerichte keuze. Tuinklompen en klompen uit hout met leer bekleed.
Je kan gerust een kijkje nemen naar ons ruime aanbod en als je vragen hebt neem dan gerust contact op met de webshop of een van onze winkels. Weet je al wat je nodig hebt? Prima!

 

Enkel het beste voor de vakman

Al ons materiaal is streng geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij een grote materialenkennis kunnen wij na deze strenge kwaliteit selectie ervoor zorgen dat je enkel nog moet kiezen voor het geschikte materiaal voor jouw activiteit. Bij Mapeco kan je ook heel vlot alles vinden in het aanbod dankzij onze krachtige zoekfunctie. Jouw gemak daar gaan we voor.

Waarom kies je voor Mapeco

Mapeco is de winkel bij uitstek voor de professional, met ons uitgebreide assortiment kan je alles vinden wat je maar nodig kan hebben. Met onze dienst na verkoop zit je garantie goed, we hebben niet enkel ruime keuze maar ook de knowhow voor gerichte ondersteuning. Enkel het beste voor de vakman.

Kopen bij Mapeco is jezelf een plezier doen, met goed materiaal werk je immers vlotter en beter! Bestel nu en geniet snel van het beste voor de vakman!