Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2

Bordestrappen

Bij Mapeco bent u aan het juiste adres voor veilige en efficiënte bordestrappen van Altrex. Geschikt voor diverse toepassingen zowel voor professioneel gebruik als voor thuis.

Een bordestrap biedt u een veilige, stabiele en efficiënte werkplek om op hoogte te klussen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat u steeds op de gewenste hoogte kunt werken. Dit type ladder kunt u voor diverse toepassingen gebruiken, van het uitvoeren van schilderwerken tot het vullen van rekken in magazijnen.

Zijn brede treden geven u de nodige stabiliteit en zorgen ervoor dat het aangenaam werken is op hoogte. U heeft niet het gevoel dat u steeds over uw evenwicht dient te waken wat maakt dat ook bij langdurige werkzaamheden uw comfort en veiligheid worden gegarandeerd.

Nog een voordeel is dat een bordestrap verkrijgbaar is in mobiele uitvoeringen waardoor het gebruiksgemak nog vergoot wordt. U kunt al uw gereedschap op het brede platform plaatsen en de wielen maken het mogelijk om snel en efficiënt zowel uw bordestrap als uw materiaal van plaats te verschuiven.

Bij Mapeco kunt u steeds rekenen op betrouwbare en professionele producten aan correcte prijzen. Hulp nodig? Kom dan snel langs in een van onze winkels!