Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Schragen vind je vlot met Mapeco van de beste merken. Menoquin, Solide en Contimac om er maar enkele te noemen. Laat je verleiden door het ruime doch kwalitatieve aanbod voor welke schraag je ook zoekt.

Vorige
1 2 3

Onze schragen

De schraag, een veelzijdig hulpje voor zoveel werken. Met vele namen in de volksmond en al evenveel toepassingen. Met Mapeco kan je de perfecte schraag vinden voor de klus.
Wens je een schraag die zeer robuust en toch licht is? Krijg dan meteen wat je zoekt met onze aluminium schragen. Als je een schraag wil kopen met rol dan ben je bij ons natuurlijk ook aan het goede adres. Rolschragen zijn net zo handig om grote werkstukken te behandelen als je handen tekort komt. Een simpele houten schraag nodig? Dat hebben we ook in huis uiteraard.
Misschien wens je een roestvrije (RVS) schraag of een extra zware? Ook dat zal je bij ons vinden.
Als het net wat meer moet zijn voor jouw als professional, kan je natuurlijk ook gaan regelbare schragen. Natuurlijk kan je hier ook zaagbokken vinden. Maak het zware werk lichter met de juiste schraag. Heb je een metserschraag nodig of een andere verstelbare schraag? Ontdek het hier allemaal en laat je verleiden door de mogelijkheden.
Mapeco, voor als draagkracht telt.

Ons engagement

Bij Mapeco selecteren we ondanks het heel ruime aanbod streng op kwaliteit. Onze slogan "Enkel het beste voor de vakman." is een logisch gevolg. We onderscheiden ons ook in gebruikersgemak. Bij ons kan je bijvoorbeeld werken met een bestellijst voor zaken die je vaak opnieuw nodig hebt in je activiteiten. Eveneens handig voor grote volumes aan te kopen is de lopende rekening.

De beste service

We hebben enkel het beste voor de vakman. Bovenop deze sterke slogan kan je bij ons ook altijd professioneel advies inwinnen. Onze gespecialiseerde verkopers staan je graag te woord. Je kan bij ons rekenen op een uitstekende dienst voor- en na verkoop.
Om altijd op de hoogte te zijn van wat leeft kan je je altijd inschrijven op de nieuwsbrief.

Kopen bij Mapeco is jezelf een plezier doen, met goed materiaal werk je immers vlotter en beter! Bestel nu en geniet snel van het beste voor de vakman!