Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Hier kan je het aanbod vinden van alle steiger toebehoren. Laat je verleiden door het gemak van reserve onderdelen of extra functionaliteit .

Vorige
1
Volgende

Onze steiger toebehoren

Maak je bouwsteiger af met de toebehoren van Mapeco. De goede keuze voor extra veiligheid in gelijk welke omstandigheden. Verstevig moeiteloos hoeken of stabiliseer je constructie met gespecialiseerd materiaal. Had je eerder gedacht aan reserve of vervang onderdelen van slijtgevoeligere zones zoals de voet? Alles is mogelijk met Mapeco.
Krijg hier alle opties van buitenvoeten tot de loopbrug!
Natuurlijk kan je hier ook een rolsteigerkar vinden om het vervoer sterk te vereenvoudigen.
Ook schoren en bruggen kunnen uiteraard niet ontbreken. Krijg hier met andere woorden alles wat je maar nodig kan hebben om je ervaring compleet te maken.
Bijkomende ladder nodig aan je steiger? Ontdek hier je mogelijkheden.

Waarom kies je voor Mapeco

Mapeco is de winkel bij uitstek voor de professional, met ons uitgebreide assortiment kan je alles vinden wat je maar nodig kan hebben. Met onze dienst na verkoop zit je garantie goed, we hebben niet enkel ruime keuze maar ook de knowhow voor gerichte ondersteuning. Enkel het beste voor de vakman.

Enkel het beste voor de vakman

Al ons materiaal is streng geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij een grote materialenkennis kunnen wij na deze strenge kwaliteit selectie ervoor zorgen dat je enkel nog moet kiezen voor het geschikte materiaal voor jouw activiteit. Bij Mapeco kan je ook heel vlot alles vinden in het aanbod dankzij onze krachtige zoekfunctie. Jouw gemak daar gaan we voor.

Kiezen voor Mapeco is kiezen voor jezelf. Mapeco, voor als het net wat meer moet zijn. Laat je overtuigen en geniet binnen de kortste keren van de voordelen!