Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 7 7

Toebehoren voor ladders en stellingen

Haal het maximum uit uw stelling, ladder en trap met handige accessoires van Mapeco. Bij ons vindt u alle nodige toebehoren van gerenommeerde merken zoals o.a. Altrex, Solide, e.a.

Een stelling kunt u uitgebreid uitrusten voor een optimaal gebruiksgemak. Bij ons kunt u terecht voor extra beveiliging aan de zijkanten, netten, zeilen, loopbruggen, toegangsladders, stabilisatoren,… kortom alles wat u maar wensen kan.

Een laddermat is een handig accessoire om verschillende redenen, het voorkomt niet alleen wegglijden of wegzakken maar beschermt ook de ondergrond tegen krassen.

U werk met een enkele ladder? Dan is de muursteun van Galico een erg handige helper. Hij biedt u niet alleen extra steun maar kan ook dienst doen als compacte gereedschapshouder. U kunt hem op iedere ladder bevestigen.

Bij Mapeco vindt u verschillende gereedschapshouders voor ladders, steigers en stellingen. Licht, betrouwbaar, duurzaam en praktisch. Neem al uw materiaal mee de hoogte in zonder uw veiligheid op het spel te zetten.

Op onze website kunt u alvast de verschillende opties overlopen. In onze winkels staan onze specialisten klaar om u te adviseren.