Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Trapladders vind je hier van verschillende kwalitatieve merken zoals Solide, Altrex, Escalo en vele anderen. Kijk hier naar de trapladder die je nodig hebt laat je verleiden door onze selectie.

Vorige
1 2 3 4

Onze Trapladders

De trapladder, een kleine maar fijne metgezel. Denk maar aan al die taken die net buiten handbereik liggen. Kan je net niet bij het plafond of geraak je maar net niet aan die bovenste lade? Neem dan een van de vele opstapjes of trapladders in ons assortiment. Voor ieder wat wils. Zo heb je de keuze van een eenvoudig opstapje tot een dubbel oploopbare trapladder. Buiten de eenvoudige modellen hebben we natuurlijk ook sterkere versies. Ook als professional kan je baat hebben bij een trapladder. Zo heb je modellen met een grijpbeugel voor extra comfort en steun. Natuurlijk altijd voorzien van extra brede treden. Je wilt immers comfortabel kunnen staan voor langere tijd met de meeste klussen. Wat dacht je anders van een extra licht maar toch stevige trapladder met beugel en opbergvakje voor materiaal. Buiten deze selectie heb je natuurlijk ook gemengde modellen voor een specifieker gebruik bij het voegen of in een magazijn bijvoorbeeld.
De soorten trapladders zijn zo talrijk als hun toepassingen. Maar dat kan je vlot zien aan alle beschikbare soorten.
Mapeco, altijd een stapje voor!

Enkel het beste voor de vakman

Al ons materiaal is streng geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij een grote materialenkennis kunnen wij na deze strenge kwaliteit selectie ervoor zorgen dat je enkel nog moet kiezen voor het geschikte materiaal voor jouw activiteit. Bij Mapeco kan je ook heel vlot alles vinden in het aanbod dankzij onze krachtige zoekfunctie. Jouw gemak daar gaan we voor.

De beste service

We hebben enkel het beste voor de vakman. Bovenop deze sterke slogan kan je bij ons ook altijd professioneel advies inwinnen. Onze gespecialiseerde verkopers staan je graag te woord. Je kan bij ons rekenen op een uitstekende dienst voor- en na verkoop.
Om altijd op de hoogte te zijn van wat leeft kan je je altijd inschrijven op de nieuwsbrief.

Kopen bij Mapeco is kopen bij een betrouwbare partner, want jouw werk is ons werk. Bestel nu en ontdek de kracht van onze expertise!