Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1
Volgende

Zoldertrappen

U zoekt de ideale zoldertrap? Kies dan voor kwalitatief en veilig design van Altrex. Eenvoudig, ruimtebesparend en praktisch! Bij Mapeco hebben we de oplossing voor uw zolder en dit voor een zachte prijs.

Een zolder is een handige multifunctionele ruimte die u kunt inrichten naargelang de behoefte. Transformeer uw zolder in een extra slaapkamer, hobbyruimte of opbergplek. De zoldertrap van Altrex biedt u een praktische uitklapbare trap die u makkelijk toegang verleent tot de ruimte en dit enkel wanneer u het nodig heeft.

Met een degelijke vouwtrap verliest u geen ruimte en kunt u toch rekenen op een duurzaam, veilig en betrouwbaar design. Zo wordt de trap standaard geleverd met een veiligheidsleuning zodat zowel kinderen als ouderen er probleemloos gebruik van kunnen maken.

U gaat de uitdaging aan? Een Altrex zoldertrap is eenvoudig te monteren en u kunt altijd beroep doen op de gedetailleerde gebruiksaanwijzing. Voor meer informatie of handige tips kunt u ook altijd terecht bij onze medewerkers.

Geen zolder te hoog met Mapeco op het oog!