Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 7 7

Chemische ankers

Voor de sterkste verankering bent u bij Mapeco aan het juiste adres! Ontdek ons ruime aanbod chemische ankers online of in een van onze winkels o.a. Bison, Fischer, Soudal, Tec 7, e.a.

Voor het bevestigen van zware elementen is een gewone verankering vaak niet voldoende. Sommige muren hebben niet genoeg draagkracht, zijn deels beschadigd of poreus. Chemische verankering biedt een zeer sterke verbinding die spanningsvrij is waardoor zware belasting geen probleem meer vormt.

Er zijn twee methoden om met chemische verankering te werken. Of u brengt de pasta rechtstreeks in het boorgat aan met behulp van een pistool, of u werkt met een capsule waarin het middel zit dewelke u in het boorgat plaatst. In beide gevallen moet u wachten tot het product volledig is uitgehard alvorens te monteren.

Werken met topmateriaal is een ding, om een perfect resultaat te bekomen zult u zelf ook uw steentje moeten bijdragen. Een goede voorbereiding is het halve werk! Onze producenten waken erover dat ze elk van hun producten van een duidelijke en uitgebreide infofiche voorzien. Lees daarom steeds nauwkeurig de handleiding en neem de nodige voorzorgsmaatregelen.

Blijf niet met vragen zitten maar begeef u snel naar een van onze winkels of neem telefonisch contact op. Onze medewerkers helpen u met plezier verder.