Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 10 10

Gereedschappen en toebehoren

Op zoek naar kwalitatief gereedschap en toebehoren om u bij staan? Zoek niet verder! Kom langs bij Mapeco en ontdek ons ruime gamma topproducten van o .a. Bison, Fischer, Soudal, e.a.

Bij lijmen & siliconen horen uiteraard aangepaste onderdelen en gereedschap. Denk maar aan pistolen, afstrijkmiddelen en cleaners die hun steentje bijdragen om uw werk te verlichten. Het is niet moeilijk, het is gemakkelijk. Dankzij Mapeco!

Bij Mapeco maken we een einde aan eindeloos gepruts en gemors. Onze producenten bieden u topgereedschap waarop u kunt rekenen. Uitstekend gebruiksgemak, slim ergonomisch ontwerp, slijtvast en multifunctioneel. Aan deze criteria voldoet elk pistool in onze rekken. Wij garanderen u een minimale inspanning voor een maximaal resultaat.

U wenst een onberispelijke en gladde afwerking van uw voeg of kitwerk? Dan is het schrobben geblazen. Deze klussen laten namelijk een smerig boeltje na dat snel en grondig moet worden gekuist eens uitgehard. Maar met kwalitatief afstrijkmiddel van Mapeco heeft u niets te vrezen. Onze afstrijkmiddelen zijn gebruiksvriendelijk, elimineren elk vuiltje en laten geen sporen na. Hoera!

Mapeco en ’t is gefikst!