Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 18 18

Lijmen

Bij ons vindt u kwaliteitsvolle merken die steeds het beste resultaat garanderen voor al uw lijmverbindingen o.a. Bison, Knauf, Soudal, Loctite, e.a.

Hout verlijmen? Geen uitdaging te groot voor Mapeco. Of u nu met laminaat, spaanplaat, karton, hardhout,… wenst te werken, bij Mapeco heeft u een ruime keuze uit houtlijmen voor iedere toepassing. Hoogwaardig materiaal zowel voor binnen als buiten.

Snel en nauwkeurig iets rotsvast verlijmen? Met enkele druppels vloeibare secondelijm is het gefikst! Bij ons vindt u secondelijm van de beste merken. Makkelijk doseerbaar voor een razendsnelle en duurzame hechting. Geschikt voor elk toepassingsgebied.

PU-lijm waarborgt een verlijming die zeer weersbestand is. Sterk, waterbestendig en multi-inzetbaar. Ideaal voor buiten!

2-componentenlijm bestaat, zoals de naam reeds doet vermoeden, uit twee componenten die met elkaar worden vermengd. Zijn vullend vermogen en ijzersterke verbinding is ideaal voor het uitvoeren van correcties.

Vorm een solide lijmverbinding met contactlijm. Breng de lijm aan op de te verbinden materialen en door de contactvlakken kort tegen elkaar aan te drukken zitten ze onmiddellijk vast. Snel en precies werken is de boodschap, eens gelijmd is er geen weg meer terug!

Mapeco, bij ons blijft u plakken!