Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 7 7

Opvulmiddelen

Werk alle oneffenheden weg met de opvulmiddelen van Mapeco. Bekijk snel ons aanbod online of kom langs in een van onze winkels.

Bij Mapeco vindt u de juiste middelen om oneffenheden weg te werken, scheuren op te vullen of voegen te verbinden. Gebruiksklaar of liever in poedervorm? Wij hebben alles in huis om uw klus tot een goed einde te brengen. En dit zowel voor de vakman als de doe-het-zelver.

U wenst een professioneel voegresultaat? Dan is een goede voorbereiding is het halve werk! Bereken de oppervlakte, het aantal tegels en vergeet zeker ook niet de diepte en breedte van de voegen te bepalen. Om ervoor te zorgen dat u een uniform effect bekomt doet u best beroep op spieën en afstandhouders.

Een effen muur bekomen is geen gemakkelijke opdracht. Plamuren vereist enige ervaring en de juiste techniek om het gewenste resultaat te bekomen. Maar met goed materiaal kom je al een heel eind verder. Bij Mapeco kunt u terecht voor kwalitatief plamuursel die deze uitdaging een stuk haalbaarder maakt voor de doe-het-zelver.

Met plamuur werk je kleine, oppervlakkige oneffenheden weg. Voor het vullen van gaten of scheuren die dieper zijn kunt u best gebruik maken van een vulmiddel. Onze medewerkers vertellen u met plezier welk opvulmiddel het best geschikt is voor de klus. Op onze website kunt u alvast zelf een kijkje nemen.

Mapeco, wij krijgen het meteen in de gaten!