Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 11 11

Voegkitten

Voegkit gezocht? Gevonden! Bij Mapeco vindt u meer dan 100 siliconen oplossingen voor iedere voegklus o.a. Bison, Soudal, Tec 7, Meno, e.a.

Badkamer, keuken, vloer of wand met een siliconenkit van Mapeco zult u vakkundig kunnen afdichten, vullen en lijmen. Onze producenten weten wat kwaliteit is en zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun producten te verbeteren, speciaal voor u. In ons ruime assortiment vindt u steeds de gepaste oplossing om uw voegen professioneel af te werken en dit in de gewenste kleur.

Hou wel steeds uw voegklus voor ogen bij het kiezen van uw siliconenkit. De siliconen eigenschappen verschillen van merk en van toepassingsgebied. Zo hebben wij gespecialiseerde sanitair kitten die schimmelbestand zijn en dus ideaal van pas komen in vochtige ruimtes.

Omdat we onze expertise graag met u delen geven wij u een aantal essentiële tips mee voor uw voegklus. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg ervoor dat het te behandelen oppervlak kraaknet en kurkdroog is. Daarna ga je de checklist af: juiste product voor de klus? alles netjes afgeplakt? zit de voegbreedte en voegdiepte juist? zijn de weergoden uw voegklus gunstig gezind? Aan de slag dan maar!

Kom gerust eens langs in een van onze vestigingen. Onze medewerkers staan klaar om u met raad en daad bij te staan. Op onze website kunt u al eens kijken welke producten wij in onze rekken hebben staan.