Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Boorhamers van de meest kwalitatieve merken zoals Makita, Dewalt, Metabo en veel meer. Een boorhamer bij Mapeco kopen is kiezen voor kwaliteit.  Heb je bijkomende hulpstukken nodig? Kijk dan zeker even bij de toebehoren.

Vorige
1 2 3 4

Onze boorhamers

Een boorhamer koop je als je moet boren of beitelen in beton of zeer hard materiaal. Bekijk dus zeker ons aanbod boorhamers en combihamers.
De combinatie boren en breken zit namelijk vaak in één apparaat samen.
Wat maakt de boorhamer geschikt voor de zwaardere klussen? Dat komt door hoe de boorhamer werkt.
Dit elektrische apparaat zet de arbeid om in compressie van lucht en kan zo een veel krachtigere en diepere slag geven dan de standaard klopboor.
Om gebruik te kunnen maken van de andere werking moet je wel aangepaste boren en beitels hebben. SDS-plus en SDS-max is het materiaal dat je hiervoor nodig zal hebben. Met alle mogelijke extra kracht van deze technologie kan je natuurlijk zeker zware boorhamers vinden maar ook handige boormachines op accu.
Met een accu model kan je weer dan net zo handig tegels verwijderen waar geen stroom beschikbaar is.
Natuurlijk kan je bij alle uitvoeringen rekenen op veiligheid met de slipkoppeling. Voor een draaistop kan je dan weer kijken bij de combihamers.
Wens je extra netjes te werken? Dan hebben we het perfecte materiaal met de accu combihamer die het stof actief opzuigt aan het boor of slagpunt!
Deze machines kunnen algemeen genomen ook gebruikt worden in hout en steen. Let dan wel op, dit gaat zodanig vlot dat je er best rekening mee houdt op zichtbare oppervlaktes. Vergeet dus zeker geen diepte aanslag als je op de mooie kant werkt.
Laat je verleiden door de veelzijdigheid van onze boorhamers en geniet snel van onze expertise.

Met een boorhamer in de hand, kom je DOOR het ganse land.

Als het net wat meer moet zijn

Bij Mapeco houden we klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen we er voor dat alles vlot en gemakkelijk verloopt voor jouw als klant. Gericht professioneel advies, goede dienst na verkoop en een eigen hersteldienst. Meer nog, je kan vlot grote wederkerige aankopen doen met de bestellijst.

Kiezen voor Mapeco is kiezen voor jezelf. Mapeco, voor als het net wat meer moet zijn. Laat je overtuigen en geniet binnen de kortste keren van de voordelen!