Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Breekhamers van de meest kwalitatieve merken zoals Makita, Metabo, Dewalt en veel meer. Een breekhamer bij Mapeco kopen is kiezen voor kwaliteit.  Heb je bijkomende hulpstukken nodig? Kijk dan zeker even bij de toebehoren.

Vorige
1 2 3 4

Onze breekhamers

Wens je een elektrische breekhamer te kopen? Met een breekhamer van onze winkel heb je top klasse materiaal in handen. Van de eenvoudigste maar robuuste modellen tot zware breekhamers met een slagkracht tot maar liefst 72 joule. Het assortiment is ruim omdat je de keuzevrijheid verdient die bij je past. Keuze in kracht, gewicht, prijs, technologie en meer.
Als je lang moet door kunnen werken kies je best voor anti vibratie technologie (AVT of AVC). Hiermee kan je voor de zwaarste toepassingen al een heel stuk langer werken met gezonde pezen, spieren en botten. Bij ons kan je ook rekenen op duurzaamheid, ook als je de machine koopt voor intensief gebruik. In de goedkopere prijsklasse kan je nog steeds rekenen op robuuste prestaties maar je machine zal vaker moeten rusten. Dit hangt dan samen met warmteafvoer en vermogen.
Het wordt nog beter! Voor de lichtere werkzaamheden heb je zelfs uitvoeringen op accu met actieve stofafzuiging. Bijzonder handig om netjes te werken op plekken die dat vereisen. Bij de combihamer kan je dan weer vaak rekenen op een diepteaanslag.
Kies je ideale breekhamer en geniet snel van het beste op de markt.

Maak je dag en sla je slag!

De beste service

We hebben enkel het beste voor de vakman. Bovenop deze sterke slogan kan je bij ons ook altijd professioneel advies inwinnen. Onze gespecialiseerde verkopers staan je graag te woord. Je kan bij ons rekenen op een uitstekende dienst voor- en na verkoop.
Om altijd op de hoogte te zijn van wat leeft kan je je altijd inschrijven op de nieuwsbrief.

Kopen bij Mapeco is kopen bij een betrouwbare partner, want jouw werk is ons werk. Bestel nu en ontdek de kracht van onze expertise!