Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Diamantboormachines vindt je hier van Carat, het merk bij uitstek in zijn categorie. Zowel in pack als apart verkrijgbare diamantboormachines.

Vorige
1
Volgende

Onze diamantboormachines

Moet je gaten maken in beton of harde steen? Ontdek dan de mogelijkheden van de diamantboormachine. Gespecialiseerd gereedschap waarmee je sterk en precies kan doorwerken. Met de natboren blijf je dankzij gecontroleerde watertoevoer altijd koel onder alle omstandigheden. Natboren is ook zeer geschikt om stofvrij te werken. Kan je geen water aansluiten of kan je op de werkplek geen water kwijt dan kies je voor droogboren. Bij het droogboren kan je om stofvrij te werken een opzetstuk gebruiken voor stof afzuiging. Droogboren is geschikt voor zachtere steensoorten.
Bekijk zeker ook de starterpacks voor zowel nat als droog boren. De ideale keuze om alles bij de hand te hebben op verplaatsing.
Natuurlijk kan je ook kiezen voor de diamantboormachine op statief. Stabiel werken voor ultieme precisie!
Wens je meer te weten over dit steengoede gereedschap? Contacteer dan onze vakhandel en krijg professioneel advies op maat.
Boor je nat of boor je droog? Met Mapeco is de kwaliteit hoog!

Waarom kies je voor Mapeco

Mapeco is de winkel bij uitstek voor de professional, met ons uitgebreide assortiment kan je alles vinden wat je maar nodig kan hebben. Met onze dienst na verkoop zit je garantie goed, we hebben niet enkel ruime keuze maar ook de knowhow voor gerichte ondersteuning. Enkel het beste voor de vakman.

Enkel het beste voor de vakman 

Al ons materiaal is streng geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij een grote materialenkennis kunnen wij na deze strenge kwaliteit selectie ervoor zorgen dat je enkel nog moet kiezen voor het geschikte materiaal voor jouw activiteit. Bij Mapeco kan je ook heel vlot alles vinden in het aanbod dankzij onze krachtige zoekfunctie. Jouw gemak daar gaan we voor.

Kopen bij Mapeco is kiezen voor service en kwaliteit. Werken met Mapeco, beter kan het niet. Koop nu en geniet van wat het beste materiaal voor je kan doen!