Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Ontdek ons mooi aanbod kolomboormachines van Contimac. Het ideale stationaire gereedschap voor de werkplaats. De ideale kolomboormachine kiezen begint bij ons. Topkwaliteit voor de professional.

Vorige
1
Volgende

Onze kolomboormachines

Werk je vaak in een werkplaats? Dan is een stationaire boor zonder speling voor je precisiewerk een onontbeerlijk gereedschap. Onze selectie kolomboren zijn allen met riemoverbrenging aangedreven. Van een lichtere motor bij de kleinere modellen tot de echte heavy duty kolomboormachine. Wat je ook wenst we hebben de passende professionele kolomboormachine voor jouw behoefte. Dit gereedschap leent zich natuurlijk ook voor een mobiele werkplaats. Of je nu stationair werkt of op verplaatsing, je kan dit gereedschap vlot verankeren met de voorgeboorde hoekgaten. Door de riemoverbrenging aan te passen kan je de snelheid regelen van de meeste modellen. Alle versies zijn evenzeer in hoogte verstelbaar. Om alles netjes te houden en plaats te besparen is er ook een kolomboormachine die je kan kopen met een opbergkastje onder de machine. Zo hou je dus alles netjes en bespaar je plaats in alle omstandigheden. Het werkblad is algemeen genomen kantelbaar en omkeerbaar. Werk dus vlot en exact onder welke hoek je ook maar wil.
Kolomboor groot en fijn? Bij Mapeco moet je zijn!

Enkel het beste voor de vakman

Al ons materiaal is streng geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij een grote materialenkennis kunnen wij na deze strenge kwaliteit selectie ervoor zorgen dat je enkel nog moet kiezen voor het geschikte materiaal voor jouw activiteit. Bij Mapeco kan je ook heel vlot alles vinden in het aanbod dankzij onze krachtige zoekfunctie. Jouw gemak daar gaan we voor.

Jouw voordeel

Bij Mapeco kan je genieten van meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Dat straalt natuurlijk ook uit in ons kwalitatief assortiment. We hebben de beste service en zelfs een eigen hersteldienst. We stellen alles in het werk voor jouw tevredenheid. Bij Machines en toestellen heb je natuurlijk ook garantie, dit kan je nalezen op onze klantendienst pagina waar nog veel nuttige informatie staat.

Kiezen voor Mapeco is kiezen voor jezelf. Mapeco, voor als het net wat meer moet zijn. Laat je overtuigen en geniet binnen de kortste keren van de voordelen!