Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig?
Contacteer ons!

Mapeco, uw partner bij uitstek voor kwaliteitsmateriaal met grote merken als Contimac, DAB, Carat, e.a. Wat je ook nodig hebt wij hebben het! Koop nu ons uiterst duurzame materiaal, of het nu over een vuilwaterpomp gaat of trilplaat. Bekijk ons aanbod en laat je overtuigen door de kracht van onze selectie.

 

 

 

Vorige
1 2 3 4 5 ... 10 10

Onze Bouwmachines

Bij Mapeco hebben we alles voor de professional, daar hoort natuurlijk een uitgebreid assortiment bouwmachines bij! Ga je renoveren, bouwen of verbouwen? Dan kan je degelijke hulp gebruiken! Bij Mapeco verkopen we bouwmachines voor verschillende toepassingsgebieden. Bij Mapeco kan je enkel het beste materiaal terugvinden. De krachtigste machines voor een eerlijke prijs. Wil je nu een groot terras aanleggen of een nieuwe keuken plaatsen, met Mapeco heb je de partner bij uitstek voor materiaalkeuze. Ga je bijvoorbeeld aan de slag met een betonmolen voor de perfecte betonmengeling dan kan je zoals altijd rekenen op keuze voor de klus. Van molens met een kleinere kuip tot molens die behoorlijk wat kunnen verzetten, voor ieder wat wils!
Als je kleinere hoeveelheden mortel nodig hebt kan je natuurlijk rekenen op een mixer. Toch net iets te zwaar beslag voor één enkele mixer? Geen probleem, de dubbele mixerstaaf staat voor je klaar! Ook als je de tuin zaai klaar wil maken voor gras hebben wij de perfecte apparatuur! Nivelleren van grond is kinderspel met het juiste materiaal.
Moet je eerst water wegpompen? Evenzeer geen probleem, wij bieden verschillende krachtige pompen aan, zelfs voor vuil water.

Jouw voordeel

Bij Mapeco kan je genieten van meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Dat straalt natuurlijk ook uit in ons kwalitatief assortiment. We hebben de beste service en zelfs een eigen hersteldienst. We stellen alles in het werk voor jouw tevredenheid. Bij Machines en toestellen heb je natuurlijk ook garantie, dit kan je nalezen op onze klantendienst pagina waar nog veel nuttige informatie staat.

Ons engagement

Bij Mapeco selecteren we ondanks het heel ruime aanbod streng op kwaliteit. Onze slogan "Enkel het beste voor de vakman." is een logisch gevolg. We onderscheiden ons ook in gebruikersgemak. Bij ons kan je bijvoorbeeld werken met een bestellijst voor zaken die je vaak opnieuw nodig hebt in je activiteiten. Eveneens handig voor grote volumes aan te kopen is de lopende rekening.

Kopen bij Mapeco is jezelf een plezier doen, met goed materiaal werk je immers vlotter en beter! Bestel nu en geniet snel van het beste voor de vakman!