Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Betonmolens van toppers in hun branche zoals onder andere Altrad en Lescha.
Zoek je betonmolen hieronder en geniet binnen de kortste keren van onze service.

Vorige
1
Volgende

Onze betonmolens

Betonmolens zijn een onmisbaar gereedschap in de bouw. Wil je een betonnen vloer gieten of eenvoudig mortel mengen? Het kan moeiteloos dankzij ons aanbod van betonmolens.
Goede fundering leg je met goed gereedschap. Verzeker jezelf altijd van een stevig resultaat met een professionele betonmolen. Dat loont de moeite.
Moet je veel verwerken ben je met onze grote kuipen aan het juiste adres. Van stenen metsen tot vloeren, dat doe je goed met het juiste materiaal.
Altijd raak met het juiste mengtempo. Wens je een klassiek kiepmechanisme met een voetrem of liever vaste standen. De keuze is aan jouw!
Elke klus heeft zijn eigen noden, bij ons kan je dan ook kiezen tussen verschillende vermogens voor een perfect resultaat.
Natuurlijk kan je bij ons nog altijd de stap verder gaan. Bekijk daar om ook zeker onze extra mobiele betonmolen met trekhaak.

Alles in de kuip? Draaien maar!

Enkel het beste voor de vakman

Al ons materiaal is streng geselecteerd op veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij een grote materialenkennis kunnen wij na deze strenge kwaliteit selectie ervoor zorgen dat je enkel nog moet kiezen voor het geschikte materiaal voor jouw activiteit. Bij Mapeco kan je ook heel vlot alles vinden in het aanbod dankzij onze krachtige zoekfunctie. Jouw gemak daar gaan we voor. 

Ons engagement

Bij Mapeco selecteren we ondanks het heel ruime aanbod streng op kwaliteit. Onze slogan "Enkel het beste voor de vakman." is een logisch gevolg. We onderscheiden ons ook in gebruikersgemak. Bij ons kan je bijvoorbeeld werken met een bestellijst voor zaken die je vaak opnieuw nodig hebt in je activiteiten. Eveneens handig voor grote volumes aan te kopen is de lopende rekening.

Kopen bij Mapeco is jezelf een plezier doen, met goed materiaal werk je immers vlotter en beter! Bestel nu en geniet snel van het beste voor de vakman!