Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Pompen van de sterkste merken in ons aanbod van onder andere Contimac, DAB, Metabo en vele anderen. Voor elke pomp is het immers zoals altijd enkel het beste voor de vakman.

Vorige
1 2 3 4

Onze pompen

Wil je vuil water afvoeren, schoon water circuleren of je kelder drooghouden.
Bij Mapeco zit je aan het juiste adres. Vind in ons assortiment elke soort pomp die je maar kan nodig hebben.
Pomp moeiteloos water uit ruimtes gevoelig aan onderlopen met onze pompen met vlotter of inschakeling door druk.
Natuurlijk hebben we ook pompen om in de tuin water op te pompen, circuleren of je moestuin te irrigeren.
Wens je stilstaand water te filteren van bijvoorbeeld een zwembad of watertank kan je dit ook met onze professionele pompen.
Ook zonder de filter is het een goed idee water te circuleren, zeker bij een zwembad. Ook voor grotere ruimtes of oppervlaktes hebben we de geschikte oplossingen.
Is het voor het grovere en vuilere werk? Vind dan zeker onze motorische vuilwaterpompen, geschikt voor water met grove deeltjes.
Zo kan je een gebied droogleggen zonder zorgen over slijk of kleine vervuiling.

Vervoer je water Mapeco. Zit de druk erop? Pompen maar!

Waarom kies je voor Mapeco

Mapeco is de winkel bij uitstek voor de professional, met ons uitgebreide assortiment kan je alles vinden wat je maar nodig kan hebben. Met onze dienst na verkoop zit je garantie goed, we hebben niet enkel ruime keuze maar ook de knowhow voor gerichte ondersteuning. Enkel het beste voor de vakman.

De beste service

We hebben enkel het beste voor de vakman. Bovenop deze sterke slogan kan je bij ons ook altijd professioneel advies inwinnen. Onze gespecialiseerde verkopers staan je graag te woord. Je kan bij ons rekenen op een uitstekende dienst voor- en na verkoop.
Om altijd op de hoogte te zijn van wat leeft kan je je altijd inschrijven op de nieuwsbrief.

Kopen bij Mapeco is kopen bij een betrouwbare partner, want jouw werk is ons werk. Bestel nu en ontdek de kracht van onze expertise!