Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

U vindt hier ons ruimte aanbod van de beste merken zoals Makita, Dewalt, Milwaukee, Metabo, e.a.

Zoekt u een laspost, generator of oplader? U kan alles vinden bij Mapeco, altijd het beste! Door professionals voor professionals.

Welk karwei u ook te klaren heeft, samen kunnen we het aan!

 

Vorige
1 2 3 4 5 ... 18 18

Lasposten, stroomgroepen en batterijladers voor de vakman en de klusser van o.a. Air liquide welding, Contimac, Energizer, e.a.
Bij Mapeco vindt u alles wat u nodig heeft om te lassen. Enkel het beste voor de vakman! We selecteerden voor u dan ook het neusje van de zalm in lassen en stroomgeneratoren. Welke klus u ook heeft, met ons materiaal geraakt het wel klaar! Wilt u een naadloos resultaat met Tig lassen en ook nog eens op verplaatsing?
Dat kan uiteraard perfect met Mapeco, de speciaalzaak die afstemt om uw noden. U vindt bij ons een zeer uitgebreide keuze aan zowel lasapparaten als stroomgeneratoren.
Van zeer krachtig voor de meest veeleisende taak tot meer gangbare stroomgroepen voor bijvoorbeeld verlichting en aansturing van elektrisch gereedschap op een werf.
Lassen is een taak waarbij veel parameters meespelen. De vlamboog, het gewenste resultaat, de afwerking, stevigheid en ga zo maar door.
We hebben lasposten met accu en zonder accu, wilt u voor langere tijd lassen zonder risico op onderbreking is een combinatie met een stroomgenerator allicht iets voor u.
Als u liever in stilte wil lassen kan dit natuurlijk perfect op accu, en daar hoort ook een lader bij! Bij Mapeco vindt u een uitgebreid assortiment van opladers en accu’s. Van adapterstukken voor de wagen tot opladers op netstroom. Wilt u zorgeloos verder kunnen kan u natuurlijk meerdere accu’s afwisselen. Voor elke wens is een oplossing!Stroomgeneratoren vindt u bij ons natuurlijk in alle maten en uitvoeringen. De krachtigste stroomgroepen gaan wel tot 6000W! Daar kan u al wel wat karweien mee verzetten. 

Wil je een stevigere stoel? Dan heeft Mapeco de juiste tool!