Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Kies nu uit ons topaanbod van topmerken zoals Airpress, Ironside, Nilfisk, Kärcher, e.a.

Stuur al uw perslucht gereedschap aan met onze compressoren en zuig al het vuil moeiteloos op met onze industriële stofzuigers! Altijd de sterkste keuze voor een feilloos resultaat.

Vorige
1 2 3 4 5 ... 9 9

Bekijk ons ruime aanbod aan verschillende soorten professionele compressoren en stofzuigers van Makita, Dewalt, Milwaukee, Metabo, Contimac, e.a.
Bij Mapeco vindt u het beste gereedschap, duurzaam materiaal voor het lichtere en zwaardere werk.
Wilt u de garagepoort schoonspuiten of wenst u zaagsel af te voeren met een stofzuiger? Dacht u eerder aan perslucht aandrijving?
Het kan met ons uitgebreide assortiment aan compressoren, stof- en waterzuigers en hogedrukreinigers.
Wij hebben verscheidene compressor types beschikbaar, en zoals altijd enkel het beste voor echte vakmensen. Lichte compressor voor op verplaatsing nodig met extra beveiligde behuizing en dubbele tank? Misschien is het niet voldoende en zoekt u een compressor met een tank waar u de hele dag al uw pneumatiek mee kan aansturen.
Wat het ook mag zijn, wij bieden u telkens de toppers voor uw noden.
Ons assortiment stofzuigers beslaat een al even ruim gebied.
Van stofzuigers die moeiteloos kunnen ingezet worden voor het opzuigen van water tot stofzuigers die moeiteloos uren kunnen doorgaan dankzij hun zelfreinigende filtersysteem! Als u een efficiënt reiniging systeem zoekt is ons aanbod van hogedrukreinigers vast iets voor u. Van hogedrukreinigers die op diesel werken tot kleinere lichtere modellen op gewone netspanning.

De druk zit erop! Wij zijn er klaar voor, u ook?