Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vind hier alle kuismachines. Van veegmachines tot schrobmachines en stoomreinigers van de meest toonaangevende merken. Laat je overtuigen door ons top kwaliteit aanbod.

Vorige
1
Volgende

Onze reinigingsmachines

Onze professionele kuismachines laten je moeiteloos kuisen tegen een veel hogere snelheid en grondigheid dan je met manueel materiaal ooit kan behalen. Meer nog, met de ergonomische handgrepen van deze poetsmachines kan je met minder inspanning meer doen zonder overbelasting.
Wil je ruimtes grondig reinigen met minimale inspanning? Kies dan voor onze stoomreiniger
oplossingen. Deze werkt zeer snel in op hardnekkige vlekken door de temperatuur en is dus uitermate geschikt voor sterke verontreiniging.
Heb je niet zo een vuile omgeving? Dan kan je vast rekenen op de veegmachine.
De veegmachine laat je moeiteloos grote oppervlaktes stofvrij maken. Deze zijn gemaakt voor maximaal gebruikersgemak in combinatie met een professioneel resultaat.
De schrobmachine is dan weer ideaal als tussenoplossing voor de minder sterke verontreiniging met hier en daar wel een plakkerige vlek. Deze schrobt dan met nat en zuigt het vuile water moeiteloos op voor een degelijk en vrijwel instant resultaat.
We hebben afzuiginstallaties. Deze zorgen er dan voor dat de ruimte net blijft nog voor deze moet gekuist worden. Dit is niet enkel goed voor de vloer maar ook voor jezelf. Hoe minder stof hoe beter.
Kijk nu welke professionele oplossing er bij jouw omgeving hoort en geniet binnen de kortste keren van het comfort van deze machines.

Jouw voordeel


Bij Mapeco kan je genieten van meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Dat straalt natuurlijk ook uit in ons kwalitatief assortiment. We hebben de beste service en zelfs een eigen hersteldienst. We stellen alles in het werk voor jouw tevredenheid. Bij Machines en toestellen heb je natuurlijk ook garantie, dit kan je nalezen op onze klantendienst pagina waar nog veel nuttige informatie staat.

Kopen bij Mapeco is kopen bij een betrouwbare partner, want jouw werk is ons werk. Bestel nu en ontdek de kracht van onze expertise!