Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Afhalingen

Beste klant,

Wij proberen er alles aan te doen om jullie ook nu de best mogelijke service te geven.

De winkels blijven gesloten tot en met 19 april 2020, maar achter de schermen zijn er wel medewerkers bezig om jullie toch van goederen te voorzien.

Belangrijk is dat naast het leveren ook afhalingen terug mogelijk zijn.

Bestellingen kunnen gebeuren via de Webshop of per mail. (zet je  gegevens en zeker telefoonnummer in de mail, dan kunnen we bellen als er vragen zijn over de bestelling)

Onze medewerkers hebben duidelijke instructies gekregen om zowel afhalingen en leveringen contactloos en volgens de regels te laten verlopen.

Om jullie en ook de gezondheid van onze collega’s te beschermen, vragen wij de instructies 100% te volgen:

Lopende rekening:

Na ontvangst dat je goederen klaar staan voor afhaling, kan je contact opnemen met de winkel om af te spreken op welk tijdstip dat je je goederen kan afhalen.

De instructies omtrent de afhaling contactloos te laten verlopen moet strikt opgevolgd worden, hou zeker voldoende afstand.

Afhalingen die contant betaald moeten worden zijn niet mogelijk, behalve als deze vooraf betaald zijn via overschrijving of Payconiq. Na bevestiging van onze boekhouding zullen we je contacteren om af te spreken wanneer je de goederen kan afhalen.

En het is verboden om binnen te komen in de winkels, gelieve dit zeker te respecteren.

Mailadressen vestigingen:

Kalmthout =            Kalmthout@mapeco.be

Turnhout =              Turnhout@mapeco.be

Vilvoorde =              Vilvoorde@mapeco.be

Wommelgem =      Wommelgem@mapeco.be

Mondmaskers

Beste klant, 

Wij werden door onze leveranciers geïnformeerd dat er in diverse landen overheidsmaatregelen getroffen werden in het kader van de inperking van het Covid-19 Corona Virus. 

Een van deze maatregelen is de algemene opvordering van beschikbare stocks voor alle beschermingsmiddelen ter preventie van besmetting. Hierop werd in bepaalde landen ook een exportverbod opgelegd.

Dit betekend dat wij tot nader order geen leveringen van mondmaskers- en gelaatsmaskers, beschermende overalls en desinfecterende gels ontvangen noch uitvoeren. 

Daarom vragen wij u om geen online bestelling van deze artikelen te plaatsen. Dank u.

Wenst u meer informatie contacteer dan rechstreeks de winkel, de gegevens vind je onder de menu knop 'Onze Winkels'.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. 

Corona_v2