Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Tuinfestival

Tuinfestival bij Mapeco

Hier een hommel, ginds een vlinder. Zachtere temperaturen, ontluikende bloemen. Dat kan maar één ding betekenen: daar is de lente! Straks floreren de tuinen weer, maar dat vraagt eerst om een tedere maar doortastende aanpak. Het snoeien, maaien, frezen en hakselen kan weer beginnen. Om deze klus te klaren hebben we heel wat tuingereedschap en tuinmachines voor je verzameld. Kom dus genieten van ons tuinfestival met als headliners onze tuinmerken bij uitstek: Stihl, Gardena en Polet! Ontdek snel wat deze merken je te bieden hebben. 

Stihl in actie

Stihl heeft dit voorjaar heel wat mooie promoties in de aanbieding. Van robotmaaiers tot heggenscharen, kettingzagen, bosmaaiers, bladblazers en tuinhakselaars.

Vind je het motto "laat het gras maar groeien" maar niks, dan zijn de grasmaaiers en zitmaaiers van Stihl vast iets voor jou. Ben je niet zeker welke grasmaaier het beste past bij jouw werk? Lees dan dit artikel of vraag advies in een van onze winkels. Onze medewerkers worden regelmatig opgeleid door Stihl zelf. Zij kunnen op al je vragen een antwoord bieden en gaan voor jou op zoek naar het product dat het best bij je past.

Als officiële Stihl-verdeler kun je bij Mapeco genieten van heel wat voordelen. In onze vier winkels en op de webshop beschikken we over een ruim assortiment én een ruime voorraad. Blader doorheen de voorjaarsfolder of bekijk de promoties rechtstreeks op onze webshop

De juiste werktuigen maken het verschil

Gardena Spiraalslang
Deze spiraalslang-set is een handige oplossing voor het water geven van planten op balkons, terrassen of kleine tuinen. Je kunt de slang eenvoudig aan de muur monteren. Na gebruik veert de slang automatisch weer terug tot minimale afmetingen. Dat maakt het lastig op- en afrollen van de slang overbodig. De slanglengte is 10 meter en de waterhoeveelheid kan traploos worden geregeld. Met andere woorden: de Gardena spiraalslang-set is het praktische en complete systeem voor het sproeien van kleine tuinparadijsjes.

Alfaflex ATH Waterslang
Deze superieure waterslang bestaat uit vijf lagen:

  •               Een gladde binnenwand uit zuiver PVC
  •               Een tussenlaag uit 100% gerecycleerd PVC
  •               Een speciale ATH (Anti Torsion Hose) versterking om torsie onder druk weg te nemen
  •               Een versteviging in polyestervezel tot en met Ø 25mm
  •               En tot slot de buitenwand uit soepel PVC dat bestand is tegen UV

De waterslang is geschikt voor diverse doeleinden van wateraanvoer en besproeiing en dat zowel voor thuis als voor de (tuin)vakman of voor gebruik in de industrie.

Of je nu wil verhakselen, snoeien, ontwortelen, water geven of noem maar op, wij hebben het voor je in huis! Wens je meer informatie over een van onze producten. Dat kan perfect per mail of telefoon, maar ook zeker in een van onze winkels zelf. Wij helpen je graag verder naar een optimale beleving.