Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vacatures

Om ons verkoopteam te versterken is MAPECO VILVOORDE op zoek naar een binnendienst medewerker. Mapeco is een gereedschapswinkel met een professioneel cliënteel bestaande uit vakmensen en bedrijven. Het leveren van een goede en deskundige service aan onze klanten is een doelstelling die wij enkel kunnen waarmaken dankzij onze medewerkers. Kan gereedschap jou enthousiasme opwekken en ben je op zoek naar een afwisselende job met veel uitdaging? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Functieomschrijving:

- Het ingeven van orders die binnenkomen via de telefoon en per mail. Productadvies, voorraadcontrole en levertermijn zijn zaken die hierbij van jou verwacht worden.

- Ondersteuning van de buitendienst verkopers bij salesgerichte taken. Deze collega’s zijn jou interne klanten en een goede communicatie en snelle reactie zijn belangrijk.

- Offertes maken, aan klanten doorsturen en opvolgen. Het bepalen van verkoopsprijs en marge is hierbij een belangrijke verantwoordelijkheid die aan jou toevertrouwd wordt.

- Orderbevestigingen leveranciers nakijken en eventuele nuttige informatie verder communiceren aan de klanten of collega’s.

- Vragen van klanten per mail en per telefoon beantwoorden

Wij bieden:

Contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salaris

Gevarieerde job met veel menselijk contact

Collegiale sfeer in een jong team met een vlakke hiërarchie

Werkzekerheid in een stabiele en groeiende familiale onderneming

In-house opleidingstraject van 6 maanden

 

Wij zoeken iemand:

Communicatief en vriendelijk

Met interesse in gereedschappen en de wereld van de bouw

Met technische kennis

 

Solliciteren via jonas@mapeco.be / 02 255 22 70 / persoonlijk aanmelden in de winkel